Ko se povežeta lepota in zdravje

Pravijo, da je lepa koža zdrava koža in da je lepa zunanjost odraz zdravega življenja. Seveda lahko z ličili prikrijemo posledice neprespanih noči in neprimernega prehranjevanja, a dejstvo je, da moramo, če želimo lepo kožo, paziti tudi na to, kako se prehranjujemo. Kozmetična podjetja navadno skrbijo samo za to, s čim se mažemo in ličimo, ena od izjem pri tem pa je Dr. Grandel, saj za lepoto skrbi od zunaj in znotraj.

 

Verjetno najbolj znan izdelek Dr. Grandla oziroma podjetja Grandevita je granobil, s katerim si že dolgo radi lajšamo težave v grlu. Ima pa Grandevita res pester izbor različnih prehranskih dodatkov, ki so seveda namenjeni zlasti boljšemu zdravju, nekateri pa močno pripomorejo tudi k lepši koži. Taka je na primer novost na našem trgu, izdelek Perfect Skyn Hyaluron v kapsulah. Te vsebujejo biotin, niacin in vitamin B2 ter cink, ki ohranjajo zdravo kožo, baker za normalno obarvanost kože in las, vitamin C, ki ima vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje kože, in seveda hialuronsko kislino. S tem izdelkom skrbite za kožo od znotraj, rezultati pa so kmalu vidni tudi navzven. Medtem ko je treba na vidne rezultate prehranskih dodatkov malo počakati (po drugi strani pa so zato dolgotrajnejši), kar nekaj izdelkov kozmetike Dr. Grandel poskrbi, da je razlika na koži opazna že v trenutku.

Kozmetika Dr. Grandel združuje znanstvene metode in naravne sestavine. Grandevita je družinsko podjetje s 70-letno tradicijo, lastno proizvodnjo, laboratoriji in razvojem, ki pa sodeluje z drugimi vodilnimi znanstvenimi laboratoriji. Kozmetiko prodajajo v 40 držav po svetu, v kar 17 linijah pa lahko prav vsak najde primerne izdelke za svojo kožo. Kozmetika Dr. Grandel ponuja tako izdelke za nego doma kot tudi izdelke za profesionalno uporabo. Pri negi obraza lahko poleg osnovne nege uporabite še kakšne ampule ali posebne maske, ki bodo poskrbele za takojšne rezultate, zanimiva pa je tudi ponudba izdelkov za telo, v katerih ne manjkajo dobre vlažilne kreme, ki pridejo prav v tem času, ko se nam koža zaradi gretja zelo suši.