Desa Muck po novem napoveduje prihodnost

Desa Muck se je doslej izkazala že kot igralka, voditeljica, pisateljica, scenaristka, celo slikarka. Ampak če mislite, da so to vsi njeni darovi, se hudo hudo motite! Desa je namreč tudi jasnovidna. O tem, da je res tako, se lahko prepričate v oddaji Pozor! Prihodnost z Deso Muck, ki jo lahko spremljate po spletu, snemajo pa jo v gledališču Koper.

Glede na to, da gledališča že dalj časa bolj ali manj samevajo, so se v Kopru spomnili tega projekta, ki je vsekakor nekaj posebnega – tudi zaradi epidemičnih razmer. »Niti ne vem natančno, ali je to predstava ali oddaja, ker gre v živo iz gledališča. Je križanec med pogovorno oddajo, komedijo in improligo, pa še z vedeževanjem v živo. Prerokujem gostom, pa tudi gledalcem, ki lahko neposredno kličejo ali pišejo v oddajo. Kaj takega sem si vedno želela delati, ker si lahko tu dovolim več provokacije in zafrkancije kot na uveljavljenih televizijah. Goste za zdaj izbiram izključno med prijatelji ali vsaj znanci, da smo lahko sproščeni in se nam ni treba delati pametne. Prednost dajem takim, ki so igrivi in se ne jemljejo preveč resno. Doslej sta bila to Mef in Lado Bizovičar. Imam tudi asistenta, ki ima več nalog. Predvsem je plesalec, občasno sodeluje v pogovoru, nosi stvari, skratka, opravlja nalogo, ki jo sicer v šovih napol gole lepotice. Je pa ves čas v depresiji. To je izvrstni in iznajdljivi Luka Cimprič, član koprskega gledališča,« nam je zaupala Desa, ki je tudi v novi vlogi sijajna.

Desa je gostila tudi Lada Bizovičarja.

Sicer pa to ni edini novi projekt naše duhovite genialke. Desa namreč sodeluje tudi v predstavi Ženska: ljubezni, izgube, obleke … v produkciji Špas Teatra, ki je za zdaj sicer na voljo samo na spletu, ko bodo okoliščine to dovoljevale, pa si bomo predstavo lahko ogledali tudi v gledališču. Desa pravi, da je bila že spletna premiera zelo uspešna. »Žensk ni samo zabavala, temveč jih je ganila in jim potegnila na dan čustvene spomine. Še vsaka gledalka je rekla tako. Čeprav sem se že poslovila od dela v gledališču, se tej ponudbi nisem mogla upreti. V zasedbi so same vrhunske igralke in super osebe – Nataša Barbara Gračner, Vesna Pernarčič, Katarina čas, Saša Pavlin Stošič –, tekst odličen in neobičajen za Špas, pa še režirala je moja prijateljica, Tijana Zinajič. Kako bi se sirota lahko odrekla takemu izzivu?« se retorično sprašuje Desa, ki vedno poudarja, da je zelo pomembno, kakšni so sodelavci pri nekem projektu, saj ima okoli sebe rada pozitivne in dobre ljudi.

DELITE
Pomakni se na vrh