Prehranski dodatki, ki nas polepšajo

Si želite lepo, gladko, sijočo kožo? Potem ne pozabite, da so v njej celice, ki potrebujejo različne vitamine in minerale, da lahko svoje delo opravljajo kar najbolje. Na trgu je vse več prehranskih dodatkov, ki prinašajo dobre rezultate, a seveda dolgoročno!

Kožni biseri z morskim kolagenom za lepšo kožo

Kožni biseri Perles de Peau® so naravno tekoče prehransko dopolnilo, ki od znotraj učinkuje na znake staranja in poskrbi za lepšo kožo. Vsebuje hidroliziran morski kolagen, ki je enak naravno prisotnemu v koži in poskrbi za njeno čvrstost ter prožnost. Dodana je hialuronska kislina, ki zagotavlja navlaženost in sijaj. Za dodaten učinek proti znakom staranja pa ampule vsebujejo še algo norveški kelp ter minerala selen in cink.

Hialuron za popolno kožo

Perfect SKIN Hyaluron je prehransko dopolnilo z vitamini, minerali in hialuronsko kislino. Biotin, niacin in vitamin B2 ter cink pripomorejo k ohranjanju zdrave kože, baker k normalni obarvanosti kože in las, vitamin C pa ima pomembno vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje kože. Sestavo prehranskega dopolnila Perfect SKIN Hyaluron podjetja Grandevita zaokrožuje hialuronska kislina, naravna sestavina kože in vezivnega tkiva.

Za čvrst lepotni spanec

Izdelek Beauty Sleep Noveluis Medical blaži simptome stresa, tesnobe in nespečnosti. Hkrati vsebuje optimizirano razmerje vitaminov in mineralov, ki pripomorejo k delovanju imunskega sistema. BeautySleep vsebuje naravne izvlečke starodavnih rastlin ter optimizirano razmerje mineralov in vitaminov, ki jih telo potrebuje med spanjem: izvleček cvetov kamilice z visoko vsebnostjo apigenina, korenino uspavalne vitanije, vitamine B1, B2, B3, B6 in D3, magnezij, kalcij ter aminokislino l-triptofan. Ker se koža obnavlja prav med spanjem, je ta izdelek resnično zelo pomemben za vse, ki imajo s tem težave. Sicer pa ima isto podjetje Novelius Medical tudi izjemno kakovosten kolagen v prahu, ki seveda tudi zelo pomaga k lepši, čvrstejši in polnejši koži.

Vse, kar potrebuje aktivna ženska

Prehransko dopolnilo Woman, ki dopolnjuje ponudbo domače kozmetike Aikon, je namenjeno ohranjanju in vzdrževanju mladostnega videza in energije ter zmanjšanju vpliva dejavnikov prezgodnjega staranja. Formula je prilagojena fiziološkim potrebam ženske v najaktivnejšem življenjskem obdobju. Kompleks vitaminov, mineralov in aminokislin v visokih koncentracijah uspešno zmanjšuje vpliv škodljivih zunanjih dejavnikov na kožo, uravnava fiziološke procese ter tako ohranja vitalnost, mladostni videz in dobro počutje.

Kolagen za vegane

Prehransko dopolnilo Vegan Collagen Renew daje telesu vse bistvene sestavine za izdelavo kolagena, kot so ključne aminokisline, ki so gradniki kolagena, vitamina C, MSM-a, cinka, izvlečkov iz zelenega čaja, Centelle asiatice in granatnega jabolka. Izdelek hkrati preprečuje razgradnjo kolagena in staranje kože, ki ju povzročajo oksidativni stres in okoljski dejavniki. Produkt je veganski in ne vsebuje snovi živalskega izvora.

Lepotni kompleks

Poleg zdrave hrane in pijače vam pri lepi koži, nohtih in laseh lahko pomaga prehransko dopolnilo Lepotni kompleks Terranova. Vsebuje namreč vsa ključna živila in sestavine (MSM, vitamina A in C, izvlečke njivske preslice, rakitovca, borovnic, …), ki pripomorejo k obnovi in vzdrževanju celic kože, las in nohtov ter spodbujajo mladosten videz.

Medvedki za lepe nohte in lase

Beautymins by Medyko so okusni žvečljivi lepotni vitamini, aromatizirani z naravnimi malinami in drugimi rdečimi sadeži. Z zaužitjem enega medvedka na dan bodo vaši nohti in lasje dobili vse potrebne hranilne snovi. V vsakem medvedku je namreč kar 12 različnih vitaminov in mineralov: vitamini A, D3 in E, biotin, folna kislina, riboflavin (vitamin B2), vitamini B12, B6 in C, jod, cink in holin. Lepotni vitamini imajo okus po malinah in drugih rdečih sadežih, sicer pa vsebujejo še kokosovo in repično olje, koncentrat korenčka in črnega ribeza (za obarvanje) ter vosek karnauba.

DELITE