Bepopice so dobre ženske

Ob novi sezoni oddaje Delovna akcija je voditeljica Ana Praznik s svojima kolegicama iz skupine Bepop posnela novo različico pesmi, ki jo slišite v oddaji, Verjamem v dobre ljudi.

Ano, ki torej verjame v dobre ljudi, smo vprašali, ali med te dobre spadata tudi Tinkara in Alenka iz Bepop. »Tinkara in Alenka sta fenomenalni ženski. Rada ju imam do lune in nazaj. Skoraj dvajset let smo prijateljice in vesela sem, da smo svojo pristnost, iskrenost, igrivost in navihanost obdržale vse do danes. In zato ni bilo veliko razmišljanja, ko sem ju povabila k sodelovanju pri pesmi. Tema Delovne akcije je tako pred nekaj dnevi ugledala luč sveta kot čisto prava pesem, ki jo že lahko slišite na radijskih postajah in seveda tudi v oddaji Delovna akcija,« pravi Ana.

Za pesem so dame posnele tudi videospot in fotografije, na katerih pozirajo s čelado in valjčki za beljenje. »Ni opravila, ki bi ga zavrnila. Vsak izziv mi je v veselje, saj v življenju nasploh rada poskušam nove stvari in se kaj novega naučim. Je pa res, da mi nekatere reči bolj ležijo kot druge. Beljenje, brušenje, kitanje – vse to mi gre kar dobro od rok. Pravzaprav je to delo zame včasih prav terapevtsko,« pravi Ana, ki zna tako valjček uporabiti tudi pri delu, ne le za poziranje.

DELITE
Pomakni se na vrh