Sladkosnedi Miran Rudan priznal, da nima ljubkovalnih vzdevkov

Neuničljivi Miran Rudan je pred kratkim s svojo skupino Pop design predstavil novo pesem z naslovom Medena. »Zelo sem vesel, saj je bila pesem Medena med poslušalci zelo lepo sprejeta in dobiva samo pozitivne odzive. Trenutno poteka promocija skladbe, tako da veliko časa preživim na različnih snemanjih in intervjujih,« nam je zaupal Miran.

Zaradi naslova pesmi smo pevca vprašali, ali ima rad med oziroma ali je sladkosned. »Med imam rad, pravzaprav rad jem vse. Sem sladkosned, ampak v glavi že preračunavam, za koliko časa bom moral na orbitrek, da bom pokuril pridobljene kalorije,« je povedal v smehu glasbenik, ki je ponosen na to, da je vedno v dobri kondiciji.

Mirana smo vprašali tudi, ali je že kakšno svojo ljubezen klical Medena. »Ne, to pa še ne. Ponavadi je bilo kar po imenu oziroma kakšni izpeljanki iz imena. Za svoje najdražje ne uporabljam ljubkovalnih vzdevkov. Mogoče jih je bilo nekaj za otroke, ko so bili še majhni, zdaj ko so že zrastli, pa tako in tako nočejo več slišati kakšnih ljubečih vzdevkov,« se smeji Miran. Zanimivo je, da tudi njega ženske niso klicale po kakšnih ljubkovalnih imenih. »Me pa moja včasih za šalo pokliče Mirsad – pri tem gre za interno šalo, saj to ni neki ljubkovalni vzdevek.«

DELITE
Pomakni se na vrh