Maja Založnik o nuni, ki ni smela dojiti

Ena najboljših pevk pri nas, Maja Založnik, se je že preizkusila v številnih šovih talentov tako v Sloveniji kot v tujini – v Nemčiji je denimo dosegla visoko uvrstitev v oddaji X Factor. Pred kratkim pa je na Planet TV v oddaji Kdo si ti? Zvezde pod masko, ki jo vodi Klemen Slakonja, navdušila v maski radožive nune. A takoj po nastopu se je Maja vrnila domov in se posvetila svoji dojenčici Arwen.

foto: Maša Gojić

»Materinstvo je nekaj najlepšega v mojem življenju. Priznam, da je naporno, neprespane noči, utrujajoči dnevi, ampak na koncu je vredno vsega. Nisem si predstavljala, kaj pomeni biti mama in da otrok ne more biti brez mene – že ko grem v drug prostor, je jok in stok … Za zdaj jo še dojim, a počasi razmišljam o koncu dojenja,« nam je zaupala Maja, ki je prav zato seveda imela hčerko in partnerja s sabo tudi v Budimpešti, kjer so snemali oddajo. »Seveda sem bila snemanja zelo vesela, da se vsaj nekaj dogaja, odpočila si pa ravno nisem … Med snemanjem je bil Marko s hčerko v hotelu, saj nismo smeli nikamor, in tudi Arwen ni smela k meni v studio, da bi jo podojila, saj so rekli, da nas ne sme nihče videti, tako zelo so nas ‘varovali’,« je povedala Maja, ki pa zdaj že pripravlja svojo novo pesem.

V kratkem bo predstavila skladbo, ki jo bo posnela v slovenskem, pa tudi angleškem jeziku. »Veselim se novega singla, saj predstavlja novo, svežo in drugačno Majo, ki se vrača k svojim ritmom in svoji srčni glasbi.«

DELITE
Pomakni se na vrh