Razvajanje za veliko noč

Ne glede na to, koliko vam pomeni ta največji krščanski praznik – z Lushevo ročno izdelano kozmetiko bodo praznični dnevi še boljši!

Kozmetika Lush za veliko noč že vrsto let pripravlja čisto posebno kolekcijo sezonskih izdelkov. Tudi letos boste v teh dneh v njihovih trgovinah ali na spletni strani lush.si našli prav vse, da boste lahko uživali. Na primer piling za telo Mamma Mia, ki vas osveži z rožnato grenivko in očisti z rožnato glino, himalajska sol pa poskrbi za sijaj kože, ki traja ves dan in vso noč. Vse to nadgradi čudovita dišava z notami vanilje in rožnega lesa.

Po pilingu pa si privoščite kopel. Uporabite lahko kopalno bombico Rose Gold, ki pričara barve sončnega zahoda in odišavi s pomirjujočimi cvetličnimi vonji.

Če pa imate raje v kadi veliko pene, izberite penečo se kopel Violet cream, ki bo vodo obarvala v svetlo vijoličasti odtenek, omehčala kožo in poskrbela za kup mehurčkov z vonjem vijolice in bergamotke.

Lushovi mojstri pa so pripravili tudi tri velikonočne darilne pakete. The Night Garden vsebuje maslo za telo Buffy losjon za telo Sleepy gel za prhanje Sleepy in milo Lotus Flower

Bunny Ears je paket, ki v torbi iz organskega bombaža vsebuje štiri kopeli: kopalno bombico Eggy Wegg kopalno bombico Follow The White Rabbit kopalno bombico Flamingo Egg in medeno bombico Humpty Dumpty.

Golden egg pa je darilno jajce, ki vsebuje oljno kopalno bombico Golden Egg kopalno bombico Dragon’s Egg gel za prhanje Nana, penečo se kopel Singing Daffodil in maslo za telo Walter Bunny

DELITE