Zvezdnice ne zmorejo: slovo od ogromnih dojk!

»Trpim peklenske muke! Imam velike težave zaradi ogromnih prsi. Zaradi njih me boli hrbet in se mi krivi hrbtenica,« toži srbska pevka Jana, ki je znana kot lastnica največjih dojk na srbski estradi. Rada bi jih zmanjšala, ampak ji mož tega ne dovoli. »Upam, da ga bom lahko prepričala, saj je to najboljša rešitev,« upa Jana, ki pa ni edina pevka s takimi težavami.

V nasprotju z Jano, ki je naravno obdarjena, imajo njene kolegice s podobnimi težavami silikonsko oprsje. V Srbiji sta Ceca in Jelena Karleuša že konec devetdesetih let prejšnjega stoletja postavili ogrooomne standarde na tem področju, tako da so pevke dolga leta kar tekmovale, katera si bo upala vstaviti večje vsadke. Že po operaciji so dame lahko opazile, da so se na raztegnjeni koži pojavile strije, z leti pa so velikanski silikonski vsadki postali resna težava za hrbtenico.


Tako je Goga Sekulić že dobila termin za operacijo, s katero se bo rešila silikonskih »petic«: »Že dve leti imam hude bolečine v hrbtu, tako da bom po nasvetu zdravnikov zamenjala vsadke za velikost štiri. Zaradi korone smo termin operacije morali prestaviti, ampak upam, da bo to čim prej.«


Petice si je pred leti privoščila tudi Mina Kostić, ki je precej bolj drobna od Goge, tako da ni čudno, da ima že dalj časa težave. Povedala je, da si želi manjši obseg, vendar bo počakala, da zbere denar.

Pevka Dara Bubamara je šla še dlje: postopoma je prišla do vsadkov številka šest! Ker je v zadnjem času s pomočjo mladega ljubimca močno shujšala, so ogromne dojke na njeni novi postavi videti res čudno …


Starejša folk pevka Cakana pa je bila hitrejša: že pred časom je odvrgla vsadke, ki jih je imela samo eno leto, danes pa pravi, da je bila operacija za povečanje dojk njena največja napaka v življenju. Pred letom dni se je k naravnemu videzu vrnila tudi Tina Ivanović, velikost silikonov pa je zmanjšala tudi Svetlana Ražnatović – Ceca, ki je povedala, da je po posegu hitro okrevala in da se ji je zdelo, da je za njena leta primernejše, da nima več tako ogromnih prsi.

DELITE
Pomakni se na vrh