Zaradi korone nima novih znancev

Mladi oblikovalec Filip Steiner, ki je pred kratkim predstavil spletno trgovino s svojo blagovno znamko Lil Chiggy, v kateri ponuja trendovska oblačila in druge izdelke z zanimivimi grafikami, se je konec septembra iz Slovenije preselil v London. »Ljudje se zadnje čase radi pritožujejo, kako počasi mineva čas v karanteni, pri meni pa je prav nasprotno!« nam je zaupal ta ustvarjalni mladenič.

»Naložil sem si veliko obveznosti in se ukvarjam z različnimi rečmi: delam za podjetje ali fakulteto, ustvarjam, kuham, treniram doma ali grem teč, igram videoigre, uživam v japonskih risankah … skratka, zmeraj najdem kaj zanimivega. Omejuje me le karantena; zaprti smo tako rekoč že od mojega prihoda, tako da ni bilo veliko možnosti za raziskovanje Londona in vsega, kar ponuja, niti za spoznavanje novih ljudi. Razen sošolcev po spletu nisem spoznal še nikogar!« je potožil Filip.

Kljub omejitvam se rad vsake toliko časa odpravi proti središču velemesta in se sprehaja po precej praznih londonskih ulicah. »Toda vsaka stvar ima svojo prednost. Turistične zanimivosti, na primer, so v normalnih časih zelo zasedene in obljudene, in če nič drugega, imam več svobode pri fotografiranju in tudi več prostora, ne da bi mi v kader padali drugi ljudje. Seveda pa se veselim sproščanja ukrepov, saj sem si London predstavljal kot živahno mesto, polno zanimivosti in različnih aktivnosti, in komaj čakam, da se jih lahko začnem udeleževati.«