Naravna rešitev za roke

Zaradi bolj agresivnega umivanja rok, da bi se ubranili virusa, imamo letos še več težav z izsušeno kožo na rokah. Na srečo pa obstaja kar nekaj dobrih krem. Izbrali smo nekaj takih, ki sestavine izbirajo iz narave.

Rešilna krema za roke

Bogata vlažilna krema Madara rescue takoj navlaži in nahrani roke ter pomaga okrepiti zaščitno pregrado kože. Karitejevo in kakavovo maslo kožo dobro nahranita, izvlečki iz brusnice, kutine in kamilice delujejo protibakterijsko in jo pomirjajo. Dragocen izvleček iz listov rastline Centella Asiatica, poznane tudi kot rastlina CICA, napredno ščiti in uravnovesi kožo. Skupaj vsebuje 99 % naravnih in 17 % organskih sestavin. S to kremo bodo roke takoj nežne in mehke.

Več informacij: www.bomerx.si

Helping hand

Lusheva krema za roke Helping hand je bila ustvarjena z mislijo na medicinske sestre in vse druge, ki jih mučijo razpokane in boleče dlani. Ampak zdaj smo seveda vsi v podobnem položaju. Krema vsebuje izvrstne naravne sestavine. Med je naravni antiseptik in skupaj z eteričnima oljema sivke in ognjiča prinaša olajšanje. Infuzija nežne kamilice pomaga zmanjšati pordelost, sluz lanenih semen pa mehča grobo kožo in pomaga zmanjšati njeno pokanje. Mandljevo olje ter karitejevo in kakavovo maslo poskrbijo, da je ta krema izdatno vlažilna, povezani pa so v rahlo emulzijo, ki ponikne v kožo.

Več informacij: www.lush.si

Korenje in ognjič za vrhunsko nego

Krema za roke hrvaške naravne kozmetike Aromatica mehča, vlaži in neguje suho, razpokano in hrapavo kožo na rokah. Hranljiva krema za roke za nego suhe kože z izvlečkoma korenja in ognjiča poskrbi za takojšnje olajšanje in dolgotrajno nego.

Več informacij: www.aromatica.si

Natalijina krema za roke

Krema za roke s smiljem in sivko, ki jo najdete v prvi kozmetični liniji Natalije Verboten, je resnično izjemno prijetna in takoj poskrbi, da je koža pomirjena in nahranjena. Krema vsebuje olje laškega smilja in olje grozdnih pešk, diši pa po sivki. Vsekakor je to krema, ki vam bo olajšala težave s suho kožo. Zaradi naravnih sestavin je pomembno, da kreme ne shranjujete na vročini.

Več informacij: www.natalijinkoticek.si