Severina vendarle spregovorila o svojem »ladijskem« filmčku

Že 17 let je od takrat, ko je po Balkanu močno završalo, saj je v javnost prišel intimni posnetek pevke Severine in njenega ljubimca. Na njegovi jahti sta se predajala nežnostim, ki pa so – proti njuni volji – prišle v javnost. Severina do zdaj ni kaj dosti komentirala tega škandala, zdaj pa je le spregovorila.

»Nikoli nisem želela, da bi moja intima prišla v javnost. To je bil velik šok. Takrat sem dala dva intervjuja, to pa je bilo to. Bilo je težko, a sem preživela. ‘Vse v roku službe’ ali, kot bi rekli v Splitu, tempi passati. Ampak to je bila za nekatere zabava in še danes je tako. Kadar mi ne morejo reči česa drugega, mi oponesejo ta nesrečni posnetek z ladje,« razlaga Severina, ki se je takrat umaknila iz javnosti, vendar je na srečo imela podporo svojih najbližjih.

»Moja Lepa Smoje me je takrat poklicala in rekla: ‘Kakšni punjetari (splitska beseda za nedoraslega mladička) so to? Kdaj pa je ta stvar imela kakšno zvezo z moralo? Kdo si je to izmislil?’ Arsen Dedić je na začetku klica rekel: ‘Kolegica, slišim, da potrebujete filmsko glasbo?’ Mama pa je bila najbolj neposredna, rekla je: ‘Lej, hči, nekoč se bova temu še smejali.’ In danes se res smejiva,« pravi Severina, ki tedaj kar pol leta ni šla iz hiše. Najprej so jo žalili, potem pa so jo obsojali, da naj bi zaradi večje popularnosti kar sama poslala posnetek v medije. A glede na to, da je takrat čez noč zamenjala prav vse iz svoje ekipe, ki so ji bili dovolj blizu, da bi lahko vzeli posnetek iz njenega doma (menedžerko, varnostnika …), je očitno, da to ne drži.

DELITE
Pomakni se na vrh