Vonj po razvajanju

Ste vedeli, da je zaznavanje vonjav pomembno čutilo in dokazano spodbuja zaznavo, spomin in čustva? Vonjave se že tisočletja uporabljajo v duševne, duhovne in zdravilne namene. Sodobna znanost je potrdila, da je kar 75 % vseh čustev posledica zaznave vonjav. Raziskave pa tudi pritrjujejo ugotovitvam, da se nam razpoloženje, ko smo izpostavljeni prijetnim vonjavam, izboljša za kar 40 %. Ob izbranih izdelkih vam bo doma dišalo in dišalo …

Sveča s sivko

V svoji prvi kozmetični kolekciji je pevka Natalija Verboten vse odišavila s sivko. Poleg drugih izdelkov za razvajanje in nego boste našli tudi svečo z vonjem po sivki, ki je kot nalašč za romantične večere v dvoje. Sveča poskrbi za opojne vonjave in pridušeno svetlobo.


Vrtnična masažna sveča

Bio masažna svečka domače naravne kozmetike Aroma Herbal zagotavlja popolno sprostitev, vrhunsko nego kože in odlično razpoloženje. Za sprostitev in dobro voljo bosta poskrbela masaža s prijetnim toplim učinkom in prelep vonj vrtnice, vrhunska nega pa je neizogibna zaradi mešanice različnih vrst naravnega rastlinskega masla in voska. Sojin in palmin vosek se stopita le nekaj stopinj nad povprečno telesno temperaturo, zato je masaža s bio svečkami izredno prijetna. Kakovostna masla vsebujejo veliko vitaminov in maščobnih kislin, ki kožo navlažijo in nahranijo. V kombinaciji z rastlinskim voskom na njej tvorijo oblogo, ki kožo ščiti. Ob masiranju s to svečko se počutimo, kot da smo obdani z neskončno šopki vrtnic.


Pomirjujoča sveča

Edinstvena sveča Novelius Medical je infuzija naravnih eteričnih olj, ki pomirjajo telo in duha. V meditaciji jih uporabljajo za dosego stanja notranje povezave z našim bistvom. Pačuli navdihuje, mošusni jantar, cedra in sandalovina pomirjajo, zemeljski labdanum blagodejno vpliva na dihala, bogata vanilja pa vrača ravnovesje. Fuzija vonjev skrbno izbranih sestavin prebudi že dolgo izgubljene spomine, oživi vaše notranje strasti in obnovi iskrena, radostna čustva. Sveča je plod sodelovanja najboljših parfumerjev v francoskem Grassu in strokovnjakov psihologije vonja. Sveča je ročno izdelana, ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov, palmovega olja, parafina in mineralnega voska, ki so jih zamenjali rastlinski voski. Izdelana je iz 100-% naravnih voskov, kajti skrbeti za okolje pomeni skrbeti zase.

DELITE
Pomakni se na vrh