Zvezdniške trepalnice tudi za »navadne« smrtnice

Vse do 27. aprila se boste ob nakupu ličil nad 30 evrov v prodajalnah dm razveselili inovativnega darila za čudovite trepalnice, ki sta ga že preizkusili televizijska voditeljica Lorella Flego in vplivnica Lepa Afna.

Pripomoček za vihanje trepalnic, na katerega prisegajo tudi priznani vizažisti, je enostaven za uporabo in bo nadomestil klešče za vihanje. Segreta silikonska krtačka v nekaj sekundah varno priviha trepalnice. Lepa Afna, ki s svojim videzom in lepotnimi nasveti navdušuje številne sledilke, pravi: »Pripomoček mi je všeč, ker trepalnice priviha preprosto in veliko elegantneje kot klasične klešče. Ker deluje na toploto, je učinek večji in tudi takoj opazen. Prav tako je velika prednost to, da ti vzame le nekaj sekund.« 

Tudi voditeljica Lorella Flego, katere zaščitni znak so poudarjene oči, se je razveselila inovativnega pripomočka. Lorella pri ličenju največ pozornosti namenja izboru ličil, s katerimi še bolj izpostavi svoje modre oči. Pri senčilih prisega na obstojnost in intenzivnost barv. »Na vekah imam rada kombinacijo toplih barv, kot so rjava, bronz in zlata,« razkriva Lorella in dodaja, da maskare ni nikoli dovolj. Bleščeče senčke v nevtralnih tonih uporabi čez dan, zvečer pa si privošči močnejše tone in veliko bleščic s paleto senčil za veke Revolution PRO New neutral. Po novem bo v svoj lepotni ritual vključila tudi pripomoček za privihane trepalnice.

DELITE
Pomakni se na vrh