Janssen Cosmetics – dober izbor za vsako kožo

Pred tremi desetletji se je Walter Janssen odločil, da ustanovi družinsko kozmetično podjetje, po strokovno pomoč pa se je obrnil na farmacevta in biokemika Rolanda Zaherja. Leta 1997 so na trg poslali prvo linijo kozmetike Janssen Cosmetics Beauty Secrets, ki je zaradi dobrih rezultatov hitro navdušila strokovnjake in jo danes najdete v kozmetičnih salonih v kar 70 državah po vsem svetu!

Posebnost te kozmetike je, da ne samo neguje, ampak tudi zdravi kožo, saj je nastala na stičišču kozmetologije in farmacije. Ima zelo visoko koncentracijo učinkovin, izdelki pa so plod najnovejših biotehnologij, aromaterapije in fitoterapije. Vsebuje številne naravne sestavine, na primer alge in blato Mrtvega morja. V treh desetletjih so v Janssen Cosmetics ustvarili cel kup inovativnih linij in izdelkov, tako da v pestri paleti lahko prav vsak najde primerno kombinacijo za potrebe svoje kože.

Pred kratim je Walter Janssen podjetje zaupal svojim potomcem, ti pa so se odločili, da kozmetiko še malce prenovijo. Seveda so bile forme že prej zelo dodelane, zdaj pa imajo nove linije bolj pisano embalažo, ki navdušuje tudi tiste, ki kupujejo z očmi. Po novem so izdelki ne samo izjemno učinkoviti, pač pa tudi bolj pisani.

Na naši strani na Facebooku v sodelovanju s kozmetiko Janssen Cosmetics pripravljamo tudi izvrstno nagradno igro! Podarili vam bomo namreč izdelek po izbiri. Kaj morate za izdelek te vrhunske kozmetike storiti, bomo objavili že kmalu! Spremljajte nas!

SPLOŠNA PRAVILA IN POGOJI NAGRADNIH IGER

DELITE
Pomakni se na vrh