Svetovni podvig Jelke Verk

Lastnica licence Miss Slovenije in organizatorka vrhunskih dogodkov Jelka Verk se je pred dvema letoma lotila tudi modnih izzivov. Postala je solastnica blagovne znamke MORE THAN BEAUTY, ki je posebna tudi zaradi filozofije, da je bolje imeti en dober kos dalj časa kot vsako sezono nabavljati novo garderobo, ki potem hitro konča na odpadu. Jelka je namreč na prvem mestu odgovorna do okolja, kar je dokazala tudi pri novem podvigu: jakne, ki jih zašiješ sam!

»Zašiti svojo vrhunsko in edinstveno jakno je posebno doživetje. Želja, da ljudem omogočim lepa oblačila po ugodnih cenah, je v meni že od mladih let. Z že ukrojeno jakno ljudem damo možnost, da si jo zašijejo sami in tako ustvarijo prekrasno kreacijo,« je ob odprtju novega razstavno-prodajnega salona v Ljubljani poudarila Jelka. Kot prva na svetu je ustvarila unikaten patent – kreacije, pri katerih lahko posamezniki naročijo ukrojen model in si nato sami zašijejo jakno.

V salonu so na ogled njene umetnine oziroma izvrstne kreacije. Trenutno so na voljo ukrojene jakne, imenovane Focus, v prihodnje bo na voljo več različnih modelov. Tako pri ukrojenih kreacijah kot tudi pri oblekah po meri lahko kupci izbirajo med različnimi oblikami, materiali in barvami. Vse jakne si lahko ogledate in naročite na https://morethanbeautyworld.com/.

Pri ukrojenih jaknah kupci prejmejo tudi tiskana in video navodila za šivanje. »Ko sešiješ takšno jakno, te to navduši. Gre za zelo moderen slog, v jakni se dobro počutiš, si samozavesten in res lahko ponosen na svoj izdelek,« je poudarila Jelka Verk, ki je prepričana, da bo tako odnos do jakne drugačen, kot pač tudi drugače cenimo domač kruh od kupljenega.

Jelka je sicer lani ob začetku epidemije sprožila akcijo šivanja mask, kar je še en dokaz, da se vedno rada odzove na probleme v družbi in okolici.

DELITE
Pomakni se na vrh