Lorella in Indira v boju proti madežem

Lorella Flego in Indira Ekić sta dva meseca preizkušali novo revolucionarno linijo NIVEA CELLULAR LUMINOUS630 proti pigmentnim madežem in navdušeno opazili izrazito izboljšanje videza kože, ki je postala bolj sijoča in enakomerna.

Pigmentni madeži na obrazu nastanejo zaradi neenakomerne tvorbe melanina kot posledica nezaščitene izpostavljenosti soncu, staranja, vnetij kože (akne) ali zaradi hormonskih sprememb. Pri znamki NIVEA so v desetih letih iskanja rešitve za pigmentne madeže preizkusili 50 tisoč molekul. Izkazalo se je, da je molekula številka 630 posebej učinkovita: to revolucionarno odkritje je pomenilo rojstvo učinkovine LUMINOUS630® ter seruma in dnevnega fluida NIVEA CELLULAR LUMINOUS630 proti pigmentnim madežem. Izdelka obstoječe pigmentne madeže posvetlita in jih zmanjšata, hkrati preprečujeta nastanek novih. S tem ustvarjata videz enakomerne in sijoče polti.

Novinarka, modna urednica in televizijska voditeljica Lorella Flego se je tako kot številne ženske ubadala z nadležnimi pigmentnimi madeži na koži. Zanjo je bil problematičen predvsem madež nad ustnico, ki je postal še posebej izrazit poleti. »Moja izkušnja z linijo NIVEA Cellular Luminous 630 je zelo pozitivna, pa ne le zaradi madeža nad ustnico, temveč tudi zato, ker je koža na obrazu postala veliko bolj sijoča in pridobila lep, mladosten in zdrav ten, ki ga obožujemo vse. Zelo priporočam! Prav žal mi je, da nisem imela teh izdelkov že v preteklosti, saj bi si prihranila veliko pudra in nerodnih situacij pred kamero ali objektivom,« je povedala Lorella.

Indira Ekić, umetnica ličenja, spletna vplivnica in nekdanja finalistka šova The Biggest Loser, se je odločila, da bo serum in dnevni fluid NIVEA Cellular Luminous630 preizkusila na svoji koži, ki je obremenjena z aknami, in na mamini koži, kjer so vidne starostne pege. »Kot ste že številni opazili, je moja koža v zadnjem času drugačna – postala je poenotena in sijoča. Izdelke NIVEA Cellular Luminous630 sem želela preizkusiti na svoji in mamini koži in zdaj lahko potrdim, da so te kreme res vrhunske,« je povedala Indira.