Natalija Verboten skrbi za vse svoje

Nekateri zvezdniki se do svoje ekipe vedejo grozno, izkoriščajo vse mogoče privilegije in dajejo drugim vedeti, da so nekaj več. Na srečo pa so tudi tisti boljši, ki imajo okoli sebe radi zadovoljne ljudi, zato tudi za tiste, ki jih plačujejo, dobro skrbijo, saj se zavedajo, da bodo srečni zaposleni še bolje delali. Med temi je tudi pevka Natalija Verboten, ki jo zato njeni sodelavci kličejo kar – mama!

Dvajset let po izidu prve velikanske uspešnice Rdeč ferrari je Natalija Verboten načrtovala velik koncert. Ker lani ob obletnici zaradi ukrepov to ni bilo mogoče, je zdaj na Ljubljanskem gradu posnela koncert ob spremljavi skupine Plamen ter klaviaturistke in spremljevalne pevke Žive Horvat. Odigrali in posneli so skladbe, ki jih Natalija v vseh 28 letih svoje kariere najraje prepeva, občinstvu pa jih bo na svojih družbenih omrežjih poklanjala vsako soboto zvečer. Ko pa je delila fotografije s snemanja na družbenih omrežjih, smo opazili, da je pripravila resnično razkošno pojedino za vse sodelujoče in tako potrdila sloves fenomenalne šefinje.

Natalija pravi, da ji res ni vseeno, kako se imajo njeni sodelavci: »Morda se me je tudi zato prijel vzdevek mama – tako me kliče prekmurska zasedba Plamen, ki me spremlja. Pomembno mi je, da se člani ekipe okoli mene počutijo dobro, da niso lačni, žejni, da je pozitivno razpoloženje, da jih ne zebe …, skratka, take normalne človeške stvari, da nam je potem v veselje skupaj ustvarjati, delati. Sicer so pa tudi oni, ko pridemo na Goričko na vaje, izredno gostoljubni, njihove žene pa nam vedno napečejo prekmurske specialitete,« nam je še zaupala.

DELITE
Pomakni se na vrh