Wolf pometa s konkurenco

Božidar Wolfand Wolf je že v nizkem startu in čaka, da bodo razmere ugodnejše za glasbenike, saj je tudi v času zaprtja posnel že kar nekaj zanimivih novih skladb, ki jih bo kmalu izdal tako na domačem kot tudi na hrvaškem trgu. Ampak dokler ne more nastopati za svoje oboževalce, nima smisla, da ga sprašujemo o novih, še ne slišanih skladbah. Zato smo raje izbrali nekaj drugih zanimivih tem za pogovor.

Rendez-Vous je nekoč pometel z vso glasbeno konkurenco. Kako vam je uspelo, da ste se takoj prebili na vrh priljubljenosti?

Takrat je bila domača scena še pod velikim vplivom Slovenske popevke, ki je imela povsem drug stil glasbe, naša glasba pa je bila bolj plesna, sodobna in so jo ljudje z nami zlahka prepevali. Skupina Hazard je imela že pred nami super glasbo, a ni bila tako primerna za ples. Mislim, da je to pomembno vplivalo.

Ali so časi naklonjeni plesu?

Časi so naklonjeni veselju in zabavi, kjer se še vedno vrti tudi moja glasba. Vsi lahko filozofiramo o tem, kaj je dobra glasba in kaj ne. A na koncu je vse preprosto: najboljši glasbeniki so tisti, katerih pesmi ljudje kupujejo in poslušajo!

Ali računate na to, da bo tudi mlajša generacija sprejela starejšega izvajalca? Ali se tudi zato trudite za mladosten videz? Bili ste namreč že na lepotni operaciji.

Mlajša generacija že vseskozi prepeva veliko mojih hitov na zabavah, številne pesmi so bile tudi prirejene. Res pa je, da me večina njih še ne pozna, saj sem bil dolgo odsoten. Mladosten videz je zame zelo pomemben, saj me duševno hrani. Lani sem imel popravek vek, ker so me spuščene veke motile pri gledanju. Na operacijo torej nisem šel zaradi mladostnega videza. Sem pa tudi že ponosen dedek, ki ima tono energije, in bi jo lahko brez problema začel izvažati, haha. Moja energija je posledica načina življenja – od prehrane do pozitivnega gledanja na življenje sploh.

Kljub dobremu videzu ne skrivate svojih let, čeprav bi mirno lahko rekli, da jih imate manj kot 58.

Tako je. Svojih let ne skrivam. Moja mama ima 82 let in je tudi videti bolje od vrstnic. Pazite to! Nekoč sem šel mimo lokala v Hrastniku in od daleč opazil žensko s prelepimi nogami, ki je zelo lepo urejena, s hrbtom obrnjena proti meni sedela za mizo in pila kavo. Ko sem se približal, pa sem šokiran obstal, ko sem ugotovil, da je to moja mama. (glasen smeh)

DELITE
Pomakni se na vrh