Čista koža, pa tudi čistejši planet

Španska vrhunska kozmetika Skeyndor se je pri novi liniji za čiščenje obraza Expert cleanse pro odločila za v vsakem primeru čistejšo pot. Celotna linija je namreč popolnoma neškodljiva okolju z biorazgradljivimi sestavinami, reciklirano embalažo, okolju prijaznim pakiranjem in ekskluzivnim certifikatom Care, ki zagotavlja aktivno zavezanost trajnostni proizvodnji in embalaži. Seveda pa je za vse uporabnice pomembno tudi to, da je vsebina te naravi prijazni embalaži še vedno izvrstna!

Tako nova linija Expert cleanse pro pomeni nov koncept čiščenja in nege kože, obenem pa varuje tudi okolje in planet. Linija je formulirana s prebiotiki in postbiotiki, ki 100-odstotno stimulirajo in ščitijo mikrobiom kože. Celotna linija je zasnovana po metodi dvojnega čiščenja, ki omogoča višjo raven higiene in nege kože kot običajna čistila. Linija je razdeljena na tri faze. V prvi fazi za površinsko čiščenje najdete Urban micellar oil, ki odstrani ličila, nečistoče, UV-filtre in delčke onesnaženja, Micellar biphasic pa je čistilo za odstranjevanje ličil z oči.

Druga faza je namenjena globinskemu čiščenju. Za ta namen so ustvarili Mattifying foam-in-gel in Rich foam-in-milk, ki je primernejši za suho kožo kot gel, oba pa bosta odstranila globinske nečistoče, odvečen sebum ipd. V tretji fazi boste krepili kožno bariero, čemur je namenjena tekočina Rebalancing vitamin essence, ki vsebuje vitamine in hialuronsko kislino, s katerimi kožo po čiščenju osveži in navlaži.

Čistila sestavljajo naravni rastlinski vlažilci kože, pantenol, betain in kombinacija vitaminov, celotna kolekcija pa je iz sestavin, ki sta jih potrdila ECOCERT in COSMOS (Cosmetic Organic Standard).