Korzet pas… DA ali NE? Oziroma zakaj ne?

V kolektivni zavesti Slovenk je velik strah. Strah biti predrzna, preveč zapeljiva, strah biti narobe razumljena. Ja, naše prednice so trpele, ampak trpljenje se z njimi konča, v kolikor znamo konkretno dobro zaključiti zgodbo in vse tisto, kar so nam, na nekem nevidnem nivoju, prinesle.

In potem pride tista, ki si upa in vsi jo občudujemo. Ženske bi ji rade bile podobne, četudi jo kritizirajo in za moške postane simbol poželenja, prave Ženske, tiste, ki zna. V slovenskem prostoru je kar nekaj drznih lepotic, ki so pokazale, da si upajo in da se da, brez trpljenja.

Ja, rade smo lepe. Rade se lepo oblečemo in prav je tako. Ženska se mora naučiti ljubezni do sebe in postavljanja na prvo mesto. Sama sem s to prakso začela pred kratkim. Priznam, da ni bilo lahko. Skozi mene je švigalo na milijone občutkov – dobrih in slabih – na koncu pa sem spoznala preprosto resnico. Vse izhaja iz mene. Če bom znala poskrbeti za sebe in svojo srečo, bodo srečni vsi okoli mene. In tako je. Srečna jaz, srečni vsi.

Del tega je tudi moje delo. Srčno poslanstvo oblačiti Ženske – Boginje – v prave občutke brezpogojne ljubezni, drzne barve, kroje in tudi v korzet pasove, ki na naših tleh še vedno veljajo za »kurbiš zadevco«. »Kurbiš« gol ali dol, zadevca funkcionira. Stisne pas, ga zoži, poudari obline na pravih mestih in ti podari neverjetne občutke svobode in samozavesti. V trenutku se preleviš v najboljšo verzijo sebe in zasiješ.

Ampak korzet je vendar trpljenje? Pa smo spet tam…. Elastični, udobni, mehki, narejeni po meri, izredno nosljivi,… ti lahko prinesejo zgolj lepe izkušnje, ampak seveda je vse odvisno od posameznice. Si upaš? Si drzneš? Si znaš vzeti to svobodo in si dovoliti, sebi?

Jaz si danes dovolim. Pripasan korzet v kombinaciji s torbico v istem dizajnu in v trenutku sem modno oblečena. Izredno doživetje, ki ga želim deliti z vami, drage Slovenke. Čista ljubezen, veselje, radost, brez trpljenja, slabih občutkov in grdih pogledov. Ja, obračale se bodo glave, v to ste lahko prepričane. V obilici pozitivnih emocij pa slabega niti opazile ne boste. Ne bo časa, saj boste začele živeti sebe in svoje unikatne obline.

Korzet pasovi so letos pravi modni hit. Sama sem jih oblikovala brez tradicionalnega videza, v njih vpela elastiko nad boki in čudovite dodatke izpod rok italijanskih obrtnikov. Izdelujem jih ročno iz umetnega usnja s posebnim potiskom, ki ga digitalno narišem sama iz simbolov z visokimi vibracijami čiste ljubezni.

Ja, moji modni dodatki te zdravijo in ti prinašajo veselje, radost in ljubezen. Srečo, ki sem jo našla v sebi in v svojem poslanstvu predajam v svoje modne kose.. Od leta 2012 smo v polni ženski energiji, ki se prebuja v vseh nas. Čas je, da ponovno stopimo na prava mesta in se začutimo v enakovrednosti z moškimi. Dovolj je bilo tekmovanja, zatiranja, pravil, tlačenja in nasilja! Čas je za pravo žensko energijo topline, materinskosti, srčnosti in intuicije. Kadar ženska vse to aktivira v sebi pride sreča, zavedanje, samozavest in občutek, da si končno doma v svoji koži.  

Del tega je tudi moja modna zgodba, ker je srečo treba deliti.

Srečno!

DELITE
Pomakni se na vrh