Zvezdana bo delala tudi na rojstni dan

Danes, 5. maja, naša izvrstna igralka in voditeljica Zvezdana Mlakar praznuje 62. rojstni dan. Svojih let sicer ne kaže, saj pridno skrbi za svoje zdravje in vitalnost, tako da so zanjo resnično samo številka, ki je prav nič ne teži.

»Praznovala bom delovno, saj bom vodila izobraževanje za otroke o denarju. Pa tudi pozneje čez dan se bom na polno zaposlila, da ne bom kaj dosti razmišljala. V soboto pa bom pri sebi doma naredila zabavo za vse iz ekipe Kdo si ti? Zvezde pod masko, pa tudi prijatelje bom povabila, nedeljo pa imam rezervirano za družino,« pripoveduje Zvezdana, ki pravi, da je ta rojstni dan zanjo zelo poseben. »Sem v obdobju velike transformacije in me vsake toliko zvije, kaj bo, kako sem, kje sem … Če imaš rojstni dan, si še dodatno čustven, tako da zdaj ne bi rada toliko razmišljala o tem. Ker vem, kakšna sem, ne bi rada padla v kako dramo,« se smeji.

foto: M. Birk

»Z leti se sploh ne obremenjujem. Vesela sem, da sem tu, kjer sem, in v teh letih, saj zdaj živim, kot sem si vedno želela. Vzela sem veliko metlo in v svojem življenju čistim vse, česar si prej nisem upala. Veliko novih stvari se mi dogaja, tako da moram malo na novo zložiti police,« razlaga Zvezdana. Razkriva tudi, kaj bi si želela za darilo: »Vedno se smejim, kadar me kdo vpraša za darilo. Želim si biti res pogumna! Za te spremembe, ki jih dosegam, je pogum potreben. Sicer pa si želim nov telefon.«