Zaščitena in lepa koža podnevi

Dnevi so vse toplejši, kar je seveda prijetno, saj smo bili letos dolgo premraženi, vendar ne smemo pozabiti, da je naša koža trenutno najobčutljivejša! Kajti do zdaj smo bili več notri, sonce pa je zdaj močnejše kot pozimi, in ker se je tako in tako vedno treba ščititi pred sončnim sevanjem, vam bo prišla prav Hranljiva in vlažilna obarvana krema NEOVISAGE z zaščitnim faktorjem kar 50+, zato boste resnično varni tudi sredi dneva.

Krema je iz nove generacije izdelkov NEOVISAGE DERMEDIC. Zagotavlja dolgotrajen učinek zaščite pred soncem in daje koži naraven videz. Priporočena je za nego občutljive in hiperaktivne kože. Primerna je tudi za uporabo po posegih estetske medicine in med dermatološkim zdravljenjem, ko je še posebno pomembna dobra zaščita, saj je koža takrat še zlasti občutljiva.

Krema v koži ohranja optimalno stopnjo hidracije in varuje povrhnjico pred transepidermalno izgubo vode (TEWL). Ščiti pred UVA-, UVB-, VS- in IR-sevanjem, preprečuje foto- in termično staranje kože (SPF 50+). Ima antioksidativni učinek, upočasni procese staranja kože, saj spodbuja sintezo kolagena, ter vrača koži čvrstost, gostoto in mladosten videz. Je lahke konsistence in preprosta za nanašanje, vsebuje termalno vodo in ima hipoalergeno formulo.

Krema je na voljo v dveh odtenkih, svetlejšem IVORY in temnejšem SAND.

DELITE
Pomakni se na vrh