Damjana in Čarli hodita spat z lahkim srcem

Ta torek, 11. maja, sta Damjana Golavšek in Čarli Novak praznovala četrt stoletja, odkar sta izrekla usodni da. Damjana je na Facebooku delila črno-belo fotografijo s poroke, zato smo jo prosili, da nam zaupa, kako sta praznovala.

Damjana nam je v smehu zaupala, da se sama sploh nista spomnila na obletnico! »Če nama ne bi sestrična iz Kanade kot vsako leto poslala čestitke, bi najbrž spet pozabila, saj sem se šele, ko sem pri zajtrku odprla njen mejl, zavedela, da smo že v maju in da, oh, je že spet 11. maj, že drugič … Ne moreva verjeti, da je čas tako hitro zbežal, saj se zdi, kot bi bilo včeraj,« pravi glasbenica, ki tako dokazuje, da takrat, ko se imamo lepo, čas kar drvi.

Damjana in Čarli veljata za enega najbolj skladnih in ljubečih parov na naši sceni, to pa potrjujejo tudi njene besede: »Rada sva skupaj, prav tako lepo nama je kot tisti dan. Sva najboljša prijatelja. V dobrem in slabem, kot sva si obljubila. Zame je to drugi zakon, za Čarlija tretji, kar pomeni, da sva v zakon prišla z nekaterimi, ne nujno olajševalnimi okoliščinami. Vse nama je nekako uspelo urediti in lahkega srca hodiva spat. Po šestih letih skupnega življenja je Čarli na valentinovo pokleknil in mi dal čokoladni srček s pretečenim rokom trajanja (nikoli mi ni povedal, v katerem kotu hiše ga je našel, hahaha) in me zaprosil.«

Damjana nam je povedala tudi to, da je bil 11. 5. 1996 krasen dan: »Obkrožena s svojimi prijatelji sva na ‘najinem’ gradu Snežnik povedala drug drugemu, da bova vedno tu drug za drugega.« In tako tudi je!

DELITE
Pomakni se na vrh