Selena Gomez bo nastopila v novi seriji

Pri ponudniku pretočnih storitev Hulu so naznanili novo komično detektivsko serijo Only Murders in the Building, v kateri bo ob boku igralcev Steva Martina in Martina Shorta nastopila tudi priljubljena pevka Selena Gomez. Prva epizoda serije, v kateri bo trojica ugotavljala, kdo je ubil njihovega soseda, bo na sporedu 31. avgusta.

Kot ustvarjalca sta pod novo serijo podpisana Martin in John Hoffman. Trije protagonisti Mabel, Charles in Oliver živijo v stanovanjski zgradbi v newyorški soseski Upper West Side. Vsi imajo radi kriminalne zgodbe, nekega dne pa se umor zgodi prav v njihovi stavbi. Tako združijo moči, da bi našli morilca. Sčasoma pa naletijo na marsikatero skrivnost o zgradbi, v kateri živijo, prav tako vse bolj spoznavajo, kaj so prikrivali drug drugemu.

Za novo serijo so pri Hulu pripravili tudi napovednik, v katerem se protagonisti pogovarjajo o tem, kaj umor naredi zares skrivnosten. Martinov lik Charles meni, da se mora primer umora razreševati, kot bi lupil čebulo, Mabel, ki jo igra Selena Gomez, meni, da so skrivnosti pravzaprav zabavni del razreševanja umora, Shortov lik Oliver pa ob tem pripomni, da je včasih lažje ugotoviti skrivnost nekoga drugega, kot pa se soočiti s svojo skrivnostjo, povzema spletni portal People.

V igralski ekipi serije sta tudi Aaron Dominguez in Amy Ryan, še navaja portal.

DELITE