Nočna nega

Ponoči se koža intenzivno obnavlja. Prav zato lahko s pravilno nočno nego dosežemo še posebno dobre rezultate.

Nočni kompleks za obnovo kože 

Night Intervention Complex je nov izdelek v majhni, a skrbno izbrani liniji izdelkov domače kozmetike Aikon, ki je posebna zato, ker izdelki ne samo negujejo, ampak v resnici predrugačijo strukturo kože – na bolje, seveda. Ta ultra mehki in lahki nočni kompleks odpravlja fotopoškodbe in obnavlja kožo med spanjem. Kompleks poveča sintezo različnih tipov kolagena, ki so pomemben gradnik dermalnega ekstracelularnega matriksa. Napredne učinkovine proti staranju zavirajo MMP (matriks metaloproteinaze), encime, odgovorne za razgradnjo kolagena, in izražanje vnetnih citokinov. Obnavlja elastičnost in tonus kože, vidno odpravlja gube in zmanjšuje globino gub ter tako omogoča kozmetično alternativo dermalnemu polnilu. Skrbno izbrani probiotiki pospešijo vzpostavitev homeostaze kože in uravnotežijo njen mikrobiom. Sprosti napetost na koži in zmanjšuje njeno preobčutljivost. Vsebuje kakovostna, nekomedogena negovalna olja, maščobne kisline omega-3 in -6 ter posebna filmotvorna sredstva, ki vso noč zadržujejo vlago v koži.


Nočne kapsule

V liniji naravne kozmetike Decleor White Magnolia boste našli kapsule za nočno nogo. Gre za ciljno usmerjeno delovanje, saj bodo kapsule ponoči poskrbele, da se bodo izbrisali temni madeži in bo koža svetlejša. Vsebujejo namreč izvlečke bele magnolije, ingverjevo esencialno olje, ferulično kislino in vitamin C. To je resnično intenzivna nočna kura.


Nočna maska za roke

Vrhunska kozmetika Janssen Cosmetics ima v ponudbi poleg običajne kreme za roke tudi masko, ki jo nanesemo čez noč. Maska za roke vsebuje vitamin B, biotin, ureo in bisabol, tako da je poskrbljeno za nego, vlaženje in nežen dotik. Masko si nanesete na roke pred spanjem in pustite delovati čez noč. 


Maska za vsak žep

Pure Source Pocket Pack so maske korejske kozmetike Missha, ki jih lahko vzamete tudi na pot, saj so v priročni embalaži. V ponudbi je tudi regenerativna maska za obraz z izvlečkom medu. To je nočna vlažilna maska, ki bo poskrbela, da bo koža mehka in sijoča.


Pomoč pri lepotnem spancu

BeautySleep je prehransko dopolnilo z novo recepturo, ki vsebuje naravne izvlečke starodavnih rastlin ter optimizirano razmerje mineralov in vitaminov, ki jih telo potrebuje med spanjem. BeautySleep je pakiran tako, da lahko na morebitno pot odnesete samo potrebno število majhnih vrečk, ki poskrbijo, da bo spanec miren in dolg. 

Vsebuje izvleček cvetov kamilice, ki zaradi visoke vsebnosti apigenina spodbuja in vzdržuje zdrav spanec. Korenina uspavalne vitanije spada med adaptogene, naravne snovi, ki pomagajo telesu, da se prilagodi stresu. Aminokislina l-triptofan spada med esencialne aminokisline, torej je človek ne more sam sintetizirati, zato jo lahko dobimo samo s prehrano. L-triptofan je v telesu predhodnik živčnega prenašalca serotonina in hormona melatonina. Vitamini B1, 2, 3 in 6 pripomorejo k dobremu delovanju živčnega sistema, vitamin D3 pa k delovanju imunskega sistema. Kalcij in magnezij pomagati delovati živčnemu sistemu.