Tipični dan in huda sprememba v življenju Tanje Žagar

Pevka Tanja Žagar nam je zaupala, kakšen je njen tipični dan, zdaj ko še čaka na nastope in je obenem v veselem pričakovanju.

Če so vrtci odprti, z Mikijem Šarcem sina Karla zjutraj odpeljeta v vrtec. »V tem našem jutranjem sprehodu neizmerno uživamo. Potem greva z Mikijem v pisarno uredit vse potrebno in po opravkih. Ko je Karlo v vrtcu, opravim tudi intervjuje in fotografiranja, pa tudi kakšno zasebno uro klavirja imam. Čaka me kuhanje kosila, pri čemer se z Mikijem izmenjujeva, saj oba zelo rada kuhava. Opravim nujna gospodinjska opravila, nato greva po otroka v vrtec in preostanek dneva največkrat preživimo zunaj, saj smo vsi trije zelo radi v naravi, radi se potepamo, hodimo na sprehode, kolesarimo, se vozimo s skirojem in podobno,« nam je povedala pevka.

Izvedeli smo še, da vsaj trikrat na teden doma spečejo kakšno torto, pito, kolač, zavitek … in tako zvečer njihov dom prav sladko diši. Sledijo kopanje, sestavljanje kakšne sestavljanke ali branje knjige, crkljanje in navsezadnje spanje. »Velika sprememba pa je, da sem, ko smo se pred kratkim ob sončnem vzhodu odpeljali na neki izlet, rekla: ‘Poglej, kakšen lep sončni vzhod!’ Ob takšnem času sva po navadi oba na široko zehala, ker sva se vračala domov z nastopov, zdaj pa se vsi spočiti in naspani peljemo na izlet,« je v smehu razkrila Tanja.

DELITE
Pomakni se na vrh