Nagrajena inovativna krema z vitamini

Pred kratkim so podelili že 19. nagrade BSB Innovation Award za kozmetične izdelke. V kar dveh kategorijah – za najbolj inovativen kozmetični izdelek in najbolj inovativno pakiranje – je nagrado dobila krema Vitamin infusion kozmetike Dr. Grandel, ki je prišla na trg pred dobrim letom.

Visokotehnološki vitamini za gladko kožo – tako bi lahko na hitro predstavili to izjemno kremo, ki kožo obnovi s spektakularno fuzijo zelo učinkovitih lepotnih vitaminov A, B in C ter eksotičnimi sadnimi izvlečki cveta granatnega jabolka in manga. Izjemne teksture v inovativni obliki kapsul aktivnim sestavinam dovoljujejo absorpcijo v globoke plasti kože in maksimizirajo njihovo potencialno učinkovitost. Popolna skladnost vitaminsko napolnjene, gladilne, osvežilne lepotne infuzije ščiti kožo pred zunanjimi stresorji, ji doda nov sijaj in za dalj časa mladosten videz. Koži ohranja naravno toničnost s kompleksom cveta granatnega jabolka, vitamina C in manga.

Mehko tekoča struktura posebej krepi suho kožo, potrebno regeneracije, z bogatimi lipidi in jo napolni z občutkom dobre nahranjenosti. Glavni aktivni sestavini sta ABC lepotni kompleks in mangovo maslo.

*V liniji so sicer še gel, krema za okoli oči, serum in maska.

DELITE
Pomakni se na vrh