Maskara za šokantno dolge in polne trepalnice

Nova maskara Revlon So Fierce! Big Bad Lash™ iz vaših nežnih trepalnic ustvari osupljivo dolge, polne in temne trepalnice. Kremasta formula se gladko nanese in daje trepalnicam za celodnevno dogajanje občutek mehkobe in prožnosti, brez grudic, luščenja in razmazanja. Trepalnice so videti daljše, bogatejše in privihane od korenin do konic, z bogatim, sijočim videzom, ki traja do 24 ur.

Inovativna tehnologija črnila za trepalnice z naravnimi pigmenti postopoma obarva trepalnice temneje, tako da so tudi brez maskare v le sedmih dneh videti bolj poudarjene in bogatejše. Dvostranska krtačka Revlon ujame trepalnice iz vseh kotov. Z zaobljeno stranjo krtačke nanesite izjemno kremasto formulo za dramatično goste trepalnice. Nato z ravno stranjo krtačke ustvarite izjemno bogate, napihnjene trepalnice od enega do drugega kota.

Profesionalni nasvet Revlona: najprej uporabite široko stran za gostoto, nato za videz brez grudic poščetkajte trepalnice od korena do konic z drugo stranjo za ustvarjanje pogleda široko odprtih oči.

DELITE
Pomakni se na vrh