Vonj pomladi

Bi radi dišali? Nič lažjega! Na prodajnih policah je kar nekaj izvrstnih novih dišav, med katerimi boste zagotovo izbrali vonj zase.

Silky Woods

Dišava Silky Woods je praznovanje obilja organskih sestavin iz Avstralije in inovativnih pristopov, s katerimi se te spremenijo v esence, zaželene po vsem svetu. V zlati steklenički je prva dišava luksuzne kolekcije Botanical Series, imenovana Silky Woods. Prežeta z dragocenim lesom agarja nastopa kot dišavna razstava dragocenih vrst lesa, ki so bila prvič v zgodovini parfumov pridobljena trajnostno v deževnem gozdu Daintree v tropskem Queenslandu. Čudovita, a zelo čutna mešanica, ki zajame avstralske čutne izkušnje. Sodobnemu orientalskem semišu, eksotičnim vaniljevim in dimljenim listom tobaka je Goldfield & Banks dodal rafinirane esence žafrana, kadila, ylanga ylanga in domače sandalovine.

Ortigia Sicilia

Ortigia Sicilia je zanimiva blagovna znamka, ki ima v ponudbi poleg mil in dišav za dom tudi izjemno zanimive roll on parfume. Dragocena steklenica, napolnjena z dišečim oljem, je za preprost nanos zaprta s kroglico. Naravna osnova kokosovega olja zagotavlja čudovit občutek na koži. Izbirate lahko med izjemnimi vonji: Florio, Bergamotto, Zagara, Ambra Nera in Fico D’India.

What would love do?

Pri izboru dišave lahko poskusite najbolj ekološko ponudbo pri kozmetiki Lush, ki ima svoje dišave na voljo tako v klasični embalaži kot tudi v trdi obliki, saj takšni izdelki ne potrebujejo posebne embalaže in so tako najprijaznejši do našega planeta. Vonj What would love do?  je romantičen parfum, v katerem so prepleteni tolažilna benzojska smola, nežno mandarinino olje in zemeljska sivka. Ta trdi parfum se bo zlil s toploto vaše kože – kot nalašč za bližnje srečanje. 

Prodigieux® Floral parfum

Pred dvema letoma je francoska naravna kozmetika NUXE predstavila Huile Prodigieuse® Florale, ki je navdušil s svežim cvetličnim vonjem in privlačnim sijajem. Letos iz Laboratorija NUXE prihajata dva nova izdelka, ki ju prav tako krasi poznana dišava cvetoče magnolije, mošusa in citrusov. Obljubljata takojšen učinek »Happy in Pink«: Prodigieux® Floral parfum in dišeči gel za tuširanje.

Parfumska voda ima, kot preostala izdelka, radostne note cvetoče magnolije, grenivke in mošusa, ki poživijo naše čute in dvignejo razpoloženje. Od pastelno do sladkasto rožnate – barvni odtenki na steklenički postajajo vse bolj intenzivni, tako kot naraščajoče zadovoljstvo, ki prinaša sijaj na naš obraz.

Feels like summer

Občutite sončne žarke na svoji koži in se sprehajajte po morju cvetja. Oblecite si torej poletno obleko in z najbližjimi zaplešite po bližjem cvetličnem travniku. Letošnja ženska dišava s.Oliver FEELS LIKE SUMMER, ki jo navdihujejo poletne, svetle barve, zajema sladek pridih tople sezone in vas bo obdala z najlepšimi esencami svežega cvetja, vonja po morju ter toplimi notami sandalovine in mošusa.

DELITE
Pomakni se na vrh