Nataša Pirc Musar bo poleti kar v dači

Pravnica in nekdanja novinarka Nataša Pirc Musar bo to poletje očitno večinoma doma. Njen mož Aleš je namreč pred časom obnovil Rusko dačo v Zgornjih Gameljnah, kjer je z ekipo že pripravljal zanimive dogodke, zdaj pa po vnovičnem odprtju obljubljajo pestro poletje, tako da kakšnih daljših počitnic na morju ali potovanj za Musarjeve tokrat ne bo, saj bodo zakonca in tudi njun sin Maks na dogodkih aktivno sodelovali.

Program Ruske dače bo do konca septembra res pester. Gostili bodo Špas teater s petimi predstavami, ljubitelji glasbe pa bodo uživali v nastopih Eve Hren in Alenke Godec, Ota Pestnerja, Uroša Periča, Vlada Kreslina, Helene Blagne, Mance Izmajlove, Eroice, Balladera z Jadranko Juras, Modrijanov, Kvatropircev … »V letošnjem načrtu je kar 24 dogodkov  in močno upamo, da bodo razmere dovoljevale ‘polnokrvno« izvedbo’,« so sporočili iz dače, kjer so se razveselili sprostitvenih ukrepov, ki omogočajo ponovno »življenje« odrskih dogodkov tudi pred živo publiko. Butična lokacija Ruske dače je za takšne okoliščine naravnost idealna.

Nataša in Aleš (nas sliki spodaj z Lukom Seškom) se poletja na dači veselita, saj se tam prepletajo mir, družabnost, kultura, zgodovina in kulinarika. Po novem imajo tudi simpatičen ribnik, ki pričara vzdušje počitniškega kraja. Vse našteto je zakoncema ljubo, saj vključuje njune vrednote in hobije. Tudi sin Maks pa na dači opravlja študentsko delo, tako da bodo zato še bolj povezani.

DELITE