Saša Banjanac Lubej mora na rojstni dan k zdravniku

Danes, 2. junija, praznuje 51. rojstni dan voditeljica oddaje NaGlas! in novinarka TV SLO Saša Banjanac Lubej.

»Očitno po 50. letu vse mineva v znamenju zdravnikov, se lahko pošalim – malo za šalo in malo zares. Dan pred 51. rojstnim dnevom sem prejela drugi odmerek cepiva Astra Zeneca, in tako lahko brez skrbi potujem in načrtujem poletni dopust ter srečanja s prijatelji v Beogradu, ki jih nisem videla več kot leto dni,« nam je zaupala Saša, ki se je pred leti zaradi ljubezni iz Srbije preselila v Slovenijo in si tu ustvarila družino.

Današnji rojstni dan bo Saša preživela v znamenju zdravnikov, ker so jo v službi napotili na redni petletni zdravniški pregled. »Lepo, da se zdravstveni sistem vrača k preventivi,« pravi Saša, ki posebnega praznovanja rojstnega dne ne načrtuje: »No, razen tradicionalnega tiramisuja, ki ga bom pripravila za družino in sosede!«

Saša je sicer še vedno polno zasedena. Po odmevni oddaji NaGlas!, v kateri je gostila pisatelja in režiserja Gorana Vojnovića, se pripravlja na še dve junijski oddaji, ustvarja pa tudi portrete za oddajo Intervju. To nedeljo zvečer je na sporedu ravnatelj NUK Viljem Leben, ki ga je Saša podrobno predstavila v prispevku.

DELITE
Pomakni se na vrh