NAGRAJUJEMO: Da boste imeli lepo in čisto kožo!

Osnova lepe kože je redno in temeljito čiščenje obraza ter skrbno odstranjevanje ličil. Mar ne bi bilo čudovito, če bi lahko kožo ob tem še vidno napeli? Zdaj je to mogoče. Nova inovativna linija izdelkov NIVEA Hydra Skin Effect za čiščenje obraza kožo temeljito očisti, jo razvaja s celodnevnim intenzivnim vlaženjem in svežino ter jo vidno napne. Za kožo popolnega videza!

Čiščenje obraza je za skoraj vsako žensko del vsakodnevne lepotne rutine. Ženske si pri tem želijo izdelek, ki omogoča preprosto uporabo. S kože mora temeljito odstraniti ličila, nečistoče in sledove dnevnih aktivnosti, ne da bi drgnil ali izsušil kožo. 58 odstotkov vseh žensk ima poleg tega še posebno potrebo: želijo si intenzivno navlažene kože – tudi po čiščenju. NIVEA z novo linijo izdelkov Hydra Skin Effect za čiščenje in nego obraza izpolnjuje vse te želje. Nova linija koži podari 72-urno intenzivno vlaženje ter izjemen občutek svežine in voljnosti, ob tem pa ne masti kože.

Nova linija za čiščenje in nego obraza NIVEA Hydra Skin Effect spodbuja naravno tvorbo hialuronske kisline in z inovativnimi formulami poskrbi za vidno bolj napeto in gladko kožo. Inovativne formule so obogatene s čistim hialuronom [HA], kombinacijo dolgo- in kratkoverižne hialuronske kisline. Rezultat je napeta, gladka, mehka in občutno voljnejša koža. Embalaža je izdelana iz do 97-odstotno recikliranega materiala PET3. NIVEA tako aktivno pripomore k manjši porabi plastike.

Za vsakodnevno čiščenje kože lahko izberete micelarno vodo NIVEA Hydra Skin Effect ali micelarni gel NIVEA Hydra Skin Effect. Oba izdelka nežno in temeljito odstranita umazanijo in ličila ter kožo obenem intenzivno navlažita.

Potegujte se za super nagrado!

Če si želite izdelka, poiščite stran javnost.si na Facebooku!

SPLOŠNA PRAVILA IN POGOJI NAGRADNIH IGER

DELITE
Pomakni se na vrh