NIVEA Q10 pomočniki za vidno bolj čvrsto kožo – enega vam podarimo!

Telo nam toliko daje in prav je, da ga cenimo in imamo radi, čeprav ni popolno. Ko se v svoji koži počutimo dobro, lahko premikamo gore in blestimo navzven! Za kanček dodatne samozavesti je NIVEA pripravila nekaj odličnih pomočnikov, Q10 izdelkov za učvrstitev kože telesa, ki vam lahko ob redni vadbi in ustrezni prehrani pomagajo do lepšega in bolj čvrstega videza kože.

Nova NIVEA Q10 MultiPower krema za učvrstitev, ki vsebuje koencim Q10 in izvleček soje, je idealna za vsakodnevno nego nog, zadnjice in trebuha. Kožo učvrsti že v dveh tednih in zagotavlja vsakodnevno intenzivno vlaženje. Hitro se vpije in odlično diši, takoj po nanosu pa poskrbi za občutek gladke in voljne kože. Za najboljše rezultate kremo vsak dan nanesite na celotno telo in jo redno vtirajte v dele telesa, ki potrebujejo dodatno nego.

Za čudovit občutek na koži, ki traja ves dan, in dodatno učvrstitev preizkusite tudi NIVEA Q10 losjon in mleko za telo za čvrsto kožo z naprednim »energijskim kompleksom«, ki vsebuje koencim Q10 in vitamin C. Formula NIVEA Q10 losjona in mleka za telo spodbuja obnavljanje celic v koži ter jo naredi čvrstejšo in bolj voljno že v 10 dneh.


Poskrbite za bolj gladko kožo z novim NIVEA gelom proti celulitu NIVEA Q10 Multipower, ki vsebuje koencim Q10, L-karnitin in izvleček lotosa ter izboljša videz vaše kože. Kako deluje? Zmanjšuje količino maščobe v celicah, tako da maščobne kisline s koži lastnim L-karnitinom spreminja v energijo. Koencim Q10 dodatno spodbuja celične presnovne procese in deluje kot naravno »gorivo«.


Z NIVEA Q10 Bronze losjonom za telo lahko v poletni polti uživate, kadar koli želite – pred in med odhodom na poletni dopust ali po poletju! V samo 10 dneh poskrbi za naravno in postopno porjavitev! Njegova učvrstitvena formula vsebuje koencim Q10, ki izboljša prožnost kože in jo globinsko vlaži, čudovit vonj pa vas takoj ponese na morje.

In prav ta izdelek lahko dobite, če komentirate delitev te objave na naši strani na Facebooku!

SPLOŠNA PRAVILA IN POGOJI NAGRADNIH IGER

DELITE
Pomakni se na vrh