Pero se je našel …

Legendarni Peter Lovšin je v zadnjem času izjemno ustvarjalen. Čeprav je pred časom s skladbo Pomlad, poletje napovedoval izid kompilacije uspešnic, ima toliko novih idej, da se je pred dnevi spet zaprl v studio in posnel novo pesem z naslovom Ko se najdem.

»To je prvi singel s prihajajočega EP-ja Grški večeri, v katerem obravnavam teme, ki so še posebej značilne za vso grško zabavno kulturo, od Aristotela dalje. To so ljubezen, patos, strast, dvom, revolucija in veselje do življenja. Začenjamo s strastjo in patosom, govorili pa bomo tudi o drugih stvareh,« je povedal najboljši pesnik med rokerji, ki je k sodelovanju pri pesmi, ki je bila posneta tudi kot pomoč pri izhodu iz epidemične krize, povabil vrhunske glasbenike. Kot pojasni: »Za prvi komad sem zbral ekipo, s katero bom letos igral na nekaj največjih festivalih pri nas, kot sta Lent ter Pivo in cvetje. Ti glasbeniki so: Igor Leonardi na kitari, ritem sekcija – Zlatko Đogić in Julijan Erič, harmonika in harmonij Rihard Zadravec – Riki ter spremljevalna vokalistka Karmen Klinc

Sicer pa ni čudno, da se ženske Petru mečejo v naročje, kot lahko vidimo na fotografiji, ko pa je tako poln strasti in veselja do življenja!

DELITE
Pomakni se na vrh