INTERVJU: Nuša Derenda pride tudi na dom

Ste kdaj razmišljali, da bi komu na dom pripeljali zvezdnika, ki ga ima še posebej rad? No, želja se vam lahko uresniči! Agencija AVI je namreč pred kratkim odprla spletno stran zvezdanadomu.si, kjer si lahko izberete katerega od domačih zvezdnikov. Med drugim lahko na dom povabite tudi eno najbolj priljubljenih glasbenic pri nas Nušo Derendo, ki pravi, da je že vso svojo kariero imela tudi takšna povpraševanja.

Ste že kdaj nastopali pri kom doma?

Ja, seveda, taka povpraševanja so bila pogosta. In najbrž bodo še. Vedno je lepo, saj ima izvajalec dober občutek, ko te povabijo na dom, ker te želijo slišati, videti in te spoznati čisto od blizu. Takrat veš, da so to tisti pravi fani. Meni se je pogosto dogajalo, da sem po takšnem nastopu še kar malce ostala in poklepetala z naročnikom, kot da se poznamo že leta. Nemalokrat so se spletle tudi prijateljske vezi.

Kaj si obetate od nove spletne strani in ponudbe?

Časi se spreminjajo in tudi na področju trženja so dobrodošle nove ideje in načini, kako priti do ljudi, do oboževalcev, ki se sicer ne bi odločili in kar poklicali, ali pridemo zapet tudi na dom. Tako pa lahko vidijo, da smo preprosto samo ljudje, ki opravljamo svoje poslanstvo, to pa je – vsaj pri meni je tako –  razveseliti, presenetiti koga in mu prinesti pozitivno energijo tudi na dom.

Ali bi se tega lotili, če ne bi bilo korona krize?

Tudi če ne bi bilo korona krize, se na trgu vedno dogajajo spremembe, ki jim je treba slediti, če želiš biti prisoten in opažen. Z organizatorji spletne strani zvezdanadomu.si sem že večkrat sodelovala, marsikakšno zasebno presenečenje smo že skupaj »ušpičili«, zato sem se tudi odzvala njihovemu vabilu v »zvezdniško družino«.

Imate že kakšne ponudbe za tak nastop, so ljudje zainteresirani?

Ljudje so zainteresirani, seveda pa mora informacija priti do njih. Sama sem imela med epidemijo kar nekaj takšnih nastopov, seveda v obdobjih, ko je bilo to mogoče in dovoljeno. In veselim se novih ponudb. (smeh)

DELITE