INTERVJU: Ljudje so željni zabav, pravi Rebeka Dremelj

Med domačimi zvezdniki, ki jih lahko najamete za domačo zabavo kar na spletni strani zvezdanadomu.si, je tudi priljubljena Rebeka Dremelj, ki ima s takimi nastopi že veliko izkušenj.

Kako se nastopi na domu razlikujejo od običajnih?

Doma je vedno pristno, super, zabavno, vedno te lepo pogostijo in še bolj osebno je kot sicer. Takšni nastopi te napolnijo še z dodatno energijo, saj nastopaš za ljudi, ki si te res želijo spoznati. Lepo je.

Kaj si obetate od nove spletne strani in ponudbe? 

Nimam pričakovanj, se mi pa zdi prav, da ljudje vidijo, da imajo tudi to možnost. Prijatelji se velikokrat odločajo za skupna darila in ne vedo, kaj bi slavljencu veliko pomenilo. Če je na tej strani kdo, ki mu je še posebej pri srcu, se mi zdi takšno darilo – doživetje – res nekaj lepega.

Spletna stran je sicer nova, ampak vi imate s takšnimi nastopi že izkušnje, kajne?

Res je, to sem počela že prej. A ker za spletno stranjo zvezdanadomu.si stoji Agencija vrhunskih idej, ki je znana ne samo po vrhunskih dogodkih, ampak tudi po odličnem piaru, verjamem, da bodo uspešni tudi pri tem projektu.

Imate že kakšne ponudbe za tak nastop, so ljudje zainteresirani? 

Dve povpraševanji sta bili že potrjeni, ja, tako da se na tem področju nekaj dogaja. Vidi se, da so ljudje željni zabav. Je pa treba vedeti, da tudi obisk na domu zahteva svoje, takšne in drugačne tehnične izpeljave, podporo in tako naprej. Ne gre to tako –ti naročiš, jaz pridem. Prej moraš seveda marsikaj pripraviti za prihod, da je tudi nastop v tvoji dnevni sobi izpeljan kar se da profesionalno.

DELITE
Pomakni se na vrh