Špasno poletje bo poskrbelo za smeh

Mengeški Špas teater je v znak veselja, da po dolgih mesecih spet lahko odpira svoja vrata, poskrbel za nepozabno zvezdniško druženje, kjer so napovedali najpomembnejše dogajanje tega poletja – festival ŠPASNO POLETJE.

Festival združuje niz večerov z zabavnim kulturnim programom, ki jih ljudje že močno pogrešajo. V sodelovanju z lokalnimi skupnostmi bo Špas teater program dogajanja izvajal na očarljivih prizoriščih po vsej Sloveniji – v mestnih središčih, parkih, na terasah, v gradovih, vrtovih, v objemu gora, hribov in obale. Za zabavo in smeh bodo skrbele uspešnice Kriza srednjih let, Avdicija, Erotika po Emeršiču, Ljubezenske prevare, Ženska – ljubezni, izgube in obleke ter nova uspešnica Špas teatra, Mala terasa, kjer bosta izjemna igralca, Gorka Berden in Jaša Jamnik, skočila v čevlje zaljubljenih zakoncev in navduševala z zakonskimi in žgečkljivimi zapleti, ki jih je napisal Kamenko Kesar, družbo pa jima bodo z glasbenimi vložki delali priljubljena pevka Eva Boto in člani Tomi Purich banda.

Navdušena direktorica Špas teatra Urška Alič je povedala: »Izredno vesela sem, da sta Špas in vsa ekipa končno lahko spet zaživela. Več kot štiri mesece smo načrtovali letošnje poletje, ki bo zares pestro. Špasne predstave bodo namreč nasmejale in razveseljevale ljudi po vsej Sloveniji, saj se bo naša karavana zabave selila od Ljubljane do Kranjske Gore, od Celja do Brežic …, na kar 17 lokacij po Sloveniji. In verjamem, da bo naš poletni festival uspešen, saj ljudje potrebujejo smeh in veselje, ki ga bomo mi zagotovo servirali veliko poletnih večerov.«

Na sliki: Kamenko Kesar, Urška Alič in Jaša Jamnik

DELITE
Pomakni se na vrh