POROKA LETA: Saša Lendero in Miha Hercog (FOTO)

V soboto sta usodni da končno dahnila Saša Lendero in Miha Hercog. Po 20 letih skupne zveze, ko se je že zdelo, da tako in tako ne potrebujeta še uradnega podpisa, je Miha Saško nepričakovano zasnubil v oddaji Zvezde pod masko, zdaj pa sta pred prijatelji stopila v zakonski stan.

Par se je prvič zaročil že pred leti, vendar je Saša zanosila, med nosečnostjo pa sta imela kar nekaj medsebojnih trenj, in za poroko se takrat nista odločila. Hči Aria ju je pozneje še bolj povezala in odpravila vse negotovosti, tako da je njun odnos rasel in se razvijal, v zadnjih dveh letih pa se je izkazalo, da sta zares prava življenjska partnerja. Sašo je namreč življenje postavilo pred zelo težke preizkušnje, ko ji je umirala mama, in Miha je takrat prevzel čisto vse obveznosti, kar jih je lahko, da se je pevka lahko posvetila umirajoči mami.

Po več kot dvajsetih letih razmerja sta dahnila usodni da.

 Saša in Miha sta skupaj že več kot 20 let in imata 12-letno hčer Ario. Pred meseci sta se zaročila v oddaji Zvezde pod masko

Ko je Miha Sašo zasnubil v oddaji, pevka ni skrivala solz ganjenosti, njen odgovor pa je bil jasen da, saj je vedela, da ju, če sta prebrodila tako hude težave in še mesece negotovosti zaradi koronavirusa, nobena življenjska preizkušnja ne bo več ločila.

Poročila sta se v družbi številnih prijateljev, med katerimi seveda ni manjkalo znanih obrazov, saj Saša in Miha ne spadata med glasbenike, ki bi drugim za hrbtom nagajali, ampak jim z veseljem pomagata – tudi pri snemanju ali pisanju skladb. Že ko smo s Saško govorili po zaroki, je povedala, da bo gostov veliko. Na srečo so se zdaj zdravstvene razmere toliko umirile, da je bilo to tudi zares mogoče.

https://www.instagram.com/p/CQT1RjrBHkB/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/CQVglkelwmf/?utm_source=ig_embed

Miha in Saša sta se v zadnjem času še posebej povezala z ekipo, ki je ustvarjala šov Zvezde pod masko, zato je bil glavni stilist sokomentator iz oddaje Milan Gačanovič. Zvezdana Mlakar, ki je na Facebooku oznanila, da se je na poroko pripravljala tako, da je prebrala in preposlušala vsa njuna besedila, ju je poročila, manjkali pa niso niti Špela Grošelj, Domen Kumer, Jasna Kuljaj in številni drugi.

DELITE
Pomakni se na vrh