Vonjave tega poletja

Feels like summer

s.Oliver od leta 2016 navdušuje z zapeljivimi omejenimi poletnimi dišavami FEELS LIKE SUMMER, vsako leto z novo trendovsko temo. Leta 2021 vas vonj osvežujoče lahkotnosti neskončnih cvetnih travnikov spet vabi v nepozabno poletje!

Razkošni trenutki toplih dni, združeni v eni dišavi: s.Oliver FEELS LIKE SUMMER se v zgornji noti odpira s prijetno svežino bergamotke, lotosovega cveta in morskega odtenka, ki spominja na blag poletni veter in vzbuja željo po življenju. Ženstvena srčna nota potonike, breskovega cveta in vrtnice pričara cvetlični zmenek in svojo uporabnico odpelje na cvetlično polje za romantičen piknik. Z nežnimi spodnjimi notami sandalovine, cedrovine in mošusa dišava spominja na zasluženi sladoled ob koncu čudovitega dneva.

Koktajli Pepe Jeans zanjo in zanj

Pepe Jeans London predstavlja dišavi PEPE JEANS COCKTAIL EDITION, novo poletno omejeno izdajo zanj in zanjo.  S tem novim duetom nas Pepe Jeans vabi, da prihod poletja proslavimo z energičnimi in poletnimi koktajli. V tej omejeni poletni izdaji dišave dodajo barvit, eksotičen in osvežujoč vonj legendarnemu znanemu pozitivnemu odnosu znamke. Dišave ohranjajo inovativne oblike sveta koktajlov in ustvarjajo poseben koktajl z barvitim in eksotičnim vonjem, ki se mu ni mogoče upreti. Zanjo je prefinjen kristalni kozarec v sijoči sončno rumeni barvi, ki jo navdihuje sončni vzhod čudovite plaže, zanj mešalnik koktajlov s toni modrega morja, ki se spreminja v zeleno palmo.

Dvorska dišava Greenley

Parfums de Marly je francoska parfumska znamka, ki jo je leta 2009 ustvaril Julien Sprecher, da bi obudil blišč življenja na istoimenskem gradu. Dvorec Marly je bil zgrajen kot lovski dvorec kralja Ludvika XIV., namenjen pa je bil pobegu v sprostitev in druženje z izbranci, ki jim je kralj najbolj zaupal. Vse 18. stoletje je bilo povabilo na dvorec Marly, ki je obljubljalo razkošje, strast in užitek, edinstven privilegij. Dišave Marly prikazujejo razkošno ekstravaganco razsvetljenstva z ultra moderno vizijo, izdelane so iz najlepših sestavin v parfumeriji, izražajo pa enkratno in brezčasno plemenitost.

Nova dišava iz njihove linije Greenley nadgrajuje tradicionalno olfaktorno piramido z bogatim odmerkom kašmirjevega lesa v zgornjih, srčnih in spodnjih notah. Vsako noto, vsak akord poudarjajo naravne sestavine, veseli vrtinec sadja, citrusov, lubja in sokov ter presenečenje svežega, pikantno zelenega jabolka. Sicilijanska bergamotka, mandarina in vijolica se združijo v čudovitem vonju, ki ga dopolnjuje čutni kontrast lesa cedre, hrastovega maha, jantarja in mošusa. Tako kot steklenica je tudi Greenley vir čiste energije.

DELITE
Pomakni se na vrh