Nini Pušlar se je uresničila želja po počitku

S čisto posebnim nastopom v Postojnski jami je Nina Pušlar pred tremi dnevi začela koncertno turnejo. »Obeta se pestro, a malo drugačno koncertno poletje, saj bodo ukrepi in kapacitete malo drugačne. Vesela sem, da bodo prizorišča koncertna, predvsem grajska,« pravi Nina, ki bo 3. julija nastopila v Poletnem gledališču Studenec v Krtini v Domžalah, 9. julija pa že na prvem od gradov – kranjskem gradu Khislstein.

Nina pravi, da je med epidemijo ni bilo strah prihodnosti, »čeprav nismo vedeli, kako dolgo bo vse trajalo. Že pred časom sem razmišljala o polletnem premoru po letu 2020, ki bi ga namenila za ustvarjanje novega albuma in oddih.«

No, oddih si je po 15 letih neprestanega dela res zaslužila in ga je tudi dobila – čeprav malo drugačnega od načrtovanega. »Vse leto je bilo drugačno. Vesela sem, da sem vseeno praznovala petnajst let delovanja, čeprav na drugačen način. Pesem Ni ona smo preuredili v retro podobo, temu pa je sledil spletni koncert februarja. To je bila posebna izkušnja, drugačna, vendar zelo lepa. Upam, da spletni koncerti ne bodo več potrebni, kljub vsemu pa je bila krasna izkušnja. Moj koncert je bil produkcijsko največji in najdražji od vseh spletnih dogodkov. Vesela sem, da je bil uspešen, usmerjen pa je bil v vso Slovenijo, z družinskimi vstopnicami. Koncert je ponekod spremljalo tudi po več kot pet ljudi, ki so si tako priredili zabavo doma. Bilo je lepo, ko sem med koncertom na monitorjih spremljala petnajst družin. Pred koncertom smo imeli srečanje po Zoomu, zato nisem imela občutka, da sem sama na odru,« nam je še zaupala pevka, ki bo zdaj s svojo skupino lahko razveseljevala ljudi tudi v živo in tudi tako predstavila novo pesem Tvoje oči, za katero zdaj pripravlja še videospot.

DELITE
Pomakni se na vrh