Lara Jankovič bo abrahama praznovala najprej v dvoje

»Trenutno sem z mojim v Mozirju na kmečkem turizmu. Vso kočo imava, izkoristila sva turistične bone. Ob ribniku je res idilično, pečeva postrvi … Imamo raj! Potem pa imam dva tedna noro veliko dela,« nam je tik pred 50. rojstnim dnem, ki ga praznuje danes, 30. junija, zaupala vsestranska umetnica Lara Jankovič.

Abrahama bo torej praznovala v dvoje, intimno, romantično. Ampak to samo za zdaj, saj bo imela že naslednje dni res ogromno dela, zato bi bila organizacija velike zabave v tem trenutku prezahtevna. Toda zabava bo seveda sledila, in to avgusta, saj je za Laro abraham vsekakor razlog za veselje in zato let ne skriva – no, ne skriva številk, njen videz pa je vsekakor tak, da bi ji z lahkoto pripisali kakšno desetletje manj.

»Vsako desetletje je novo obdobje v življenju. Zdi se mi, da se učim iz izkušenj, tudi slabih. Zdaj se počutim bolje kot pred desetimi leti, bolj v skladu sama s sabo, in to je lepo. Prihaja novo obdobje napredovanja, seveda je za to pogoj, da človek osebnostno raste. Najpomembnejši je po mojem način življenja, ne pa leta na papirju, saj nekateri ostarijo že mladi, vsaj v duši. Gre za stanje duha! Treba se je veseliti življenja in hraniti otroka v sebi. Zato jaz nimam težav, saj ta otrok v meni še zelo živi,« pravi Lara, ki bo med drugim na Poletnem festivalu v Kopru 14. julija nastopila v izvrstni predstavi Maje Gal Štromar Kdo je videl Coco?, ki pripoveduje o Coco Chanel. »Poleti bom imela tudi nekaj glasbenih nastopov, pripravljam pa tudi svoj ruski projekt Larina pesem ali Ujetnica časa, ki govori o ljubezni med Borisom Pasternakom in Olgo Ivinsko. Ta resnična ljubezenska zgodba je botrovala romanu Dr. Živago,« je z navdušenjem razkrila Lara, ki je vsekakor rada zaljubljena, ljubljena in sploh obkrožena z ljubeznijo. Zato ji za njen praznik želimo predvsem veliko ljubezni v vseh oblikah.

DELITE
Pomakni se na vrh