Nova linija za občutljivo kožo

Rdečica, razdraženost in neprijeten občutek zategnjenosti so navadno znaki, da je bilo delovanje kožne pregrade oslabljeno. Ta zato občutljivo reagira na notranja in zunanja dražila. Sensicode je kozmetična linija, ki v trenutku in dolgoročno odpravi te vzroke občutljive kože.

Izredno učinkovita kozmetika Dr. Grandel ima zdaj v ponudbi tudi izjemno linijo Sensicode, ki »razume« občutljivo kožo. Primerna je za vse, ki imajo neravnovesje naravnih mikrobiomov, pomanjkljivo delovanje pregrade zaradi zunanjih dejavnikov ali opaznega pomanjkanja vlage, težave zaradi zunanjih dražil, kot so škodljive snovi, »čezmerna« nega, sprememba letnega časa in pokrivanje obraza, pa tudi za notranja dražila, torej naravne predispozicije, kot je zelo suha koža ali jemanje zdravil.

Ta kozmetična linija ima takojšen pomirjujoč učinek in umirja rdečico, poleg tega pa še dolgotrajno preprečuje vzroke in sprožilce občutljive kože. Izdelki imajo gladko teksturo in pustijo čudovit občutek na koži, brez dišav in dodatkov, ki so bili predmet kritičnih razprav. Koncept aktivnih sestavin, zasnovan posebej za kožni mikrobiom, pomirja, zmanjšuje rdečico in krepi delovanje kožne pregrade, s čimer naredi kožo odpornejšo proti zunanjim vplivom. Rezultat je vidno pomirjena in okrepljena polt. Druge izbrane vlažilne in aktivne sestavine, ki delujejo proti prezgodnjim znakom staranja, tako ustvarijo kozmetični rezultat brez kompromisov – tudi za občutljivo kožo.

Sensicode ščiti in pomirja občutljivo in obremenjeno kožo s prefinjeno kodo aktivnih sestavin, ki deluje kot ščit proti stresu in zagotavlja tako preventivni kot tudi pomirjujoč učinek. Vse sestavine in aktivne snovi v tej seriji so posebej zasnovane za potrebe občutljive kože. Visokokakovostna naravna olja kožo oskrbujejo z vlago, tako da se ta počuti uravnovešeno, pomirjeno in polno zdravja.

DELITE
Pomakni se na vrh