Regina bo praznovala v grškem slogu

Danes, 4. julija, je 56 let dopolnila priljubljena pevka Regina, ki se je v zgodovino domače pop glasbe zapisala tudi s tem, da nas je predstavljala na Pesmi Evrovizije.

»Imeli bomo ‘white greek party’, saj sem lani pogrešala Grčijo!« je veselo razkrila Regina, ki lansko leto zaradi epidemije ni šla na načrtovani dopust. »Vsako leto hodimo v Grčijo, kjer imamo znance. Ko smo jih lani spraševali, kako je, so nam priporočili, naj ostanemo doma, ker ni bilo pravega vzdušja. Zato je to tema moje letošnje rojstnodnevne zabave. Seveda bo tudi hrana v tem slogu! Nabavili smo žar, da bomo pekli suvlaki, jaz sem naredila tzatziki, saj obožujem grško hrano. Ko smo se vrnili iz Grčije, smo običajno vse prijatelje povabili na grški večer, saj smo domov prinesli olje, ouzo, feto in druge dobrote, jaz pa sem naredila musako,« nam je zaupala pevka, ki pa bo letos povabila manj gostov kot po navadi.

»Nisem se še navadila na veliko ljudi hkrati. Ko sem bila po odprtju na večjem medijskem dogodku, mi je bilo kar čudno,« pravi Regina, ki je lani praznovala samo z najožjo družino, saj so se zaradi dveh 90-letnikov, ki ju imajo doma, resnično pazili in omejili vse stike. »Zdaj ko smo cepljeni, pa smo zadihali!«

Regina upa, da bo letos spet dopustovala v Grčiji, seveda pod pogojem, da razmere do septembra, ko imajo načrtovan dopust, ne bodo spet slabše. Poletje bo namreč z možem in ekipo predvsem delovno. »Del našega posla se je med korono ustavil, zdaj pa je spet veliko dela v videoprodukciji. Sicer pa bomo vmes šli na našo obalo, pa tudi v Prekmurje, kjer me ni bilo od prejšnjega božiča – leto in pol se torej nismo videli z mojim bratom in svakinjo pokojnega brata ter nečaki. Komaj čakam, da to nadoknadimo!« nam je še povedala vesela slavljenka, ki sploh ne kaže svojih let.

DELITE
Pomakni se na vrh