Dinamitkam ure kar bežijo

Danes, 6. julija, bodo v ljubljanskih Križankah imele koncert s primesjo smeha izvrstne Dinamitke, ki smo jih spoznali v muzikalu Mamma Mia. Ta je bil izjemna uspešnica prav gotovo tudi po zaslugi Dinamitk Simone Vodopivec Franko, Alenke Godec in Damjane Golavšek. Pevke so že dolgo prijateljice, tako da ne preseneča, da nadaljujejo skupno glasbeno pot tudi ob muzikalu.

»Med nami valovi posebna energija, ki se na čaroben način še potroji. Ne samo naši značaji, tudi glasovi se lepo ujamejo in zazvenijo tako, da želimo to, kar imamo, ohraniti in nadgrajevati. Čutimo, da lahko skozi glasbo in petje še veliko damo,« je v imenu vseh treh dam povedala Damjana Golavšek.

Kadar ne prepevajo, imajo pevke cel kup tem za debato: »Klepetamo o vsem mogočem. Kaj je katera počela, medtem ko se nismo videle, malo zapojemo, si damo kakšen nasvet, tudi možje so kdaj na tapeti, staranje ni tabu – ne skačemo od veselja, ker čas tako hitro beži, a se zavedamo, da žlahtnimo in se z dneva v dan blagohotno sprejmemo take, kot smo. Je še kakšna reč, ki jo moramo postoriti na sebi, tega se vse zavedamo, a vse ob svojem času. Čas za življenje je zdaj, ko smo  še tu. Vsak trenutek je dragocen, rade jih delimo. Ko se za to pokaže  priložnost, z velikim veseljem. Ure po navadi kar zbežijo.«

DELITE
Pomakni se na vrh