Dermolab – preprosta in hitra vlažilna nega

Laboratoriji skupine Deborah se že več kot 100 let osredotočajo na razvoj učinkovitih pripravkov za ohranjanje »mladostnih lastnosti« kože. Pred kratkim je na naš trg prišla njihova nova linija Dermolab, v kateri je celosten nabor izdelkov, ki učinkovito in varno preprečujejo vsakodnevne znake staranja kože.

Dehidracija kože povzroča vidne znake staranja kože – to pa je bilo vodilo za razvoj izdelkov, saj je dehidrirana koža krhka, manj prožna, se zlahka poškoduje in je bolj nagnjena h gubam. Tako je izjemno pomembno vzdrževati pravilno raven vlage v koži, da bi se s tem izognili nezaželenim znakom staranja.

Ključni element vsakega izdelka Dermolaba v ponudbi je hialuronska kislina z različno molekulsko maso, ki poskrbi, da je koža navlažena na več ravneh. Hialuronska kislina je eden glavnih elementov v vezivnem tkivu, skupaj s kolagenom in elastinom skrbi za pravo mero navlaženosti, čvrstosti in odpornosti kože. Naravna koncentracija hialuronske kisline se s starostjo zmanjšuje; koža postaja tanjša, kar povzroči nepravilnosti in gube. Hialuronska kislina ima tako pomembno vlogo pri zagotavljanju popolne stopnje vlažnosti kože v različnih plasteh kožnih tkiv.

Edinstvena kemična struktura hialuronske kisline lahko vsebuje tudi do 20-krat večjo lastno molekulsko maso in tako pomaga vzdrževati raven vlage in prožnosti kože. Nižja ko je molekulska masa, globlje lahko sestavina prodre v kožo in zagotavlja globinsko hidratacijo ter ohranja raven vlaženja. Učinkuje vse od zgornjih plasti kože in se nadaljuje v globlje plasti. Hialuronska kislina odlično absorbira vodo iz kože in nabrekne, tako pa lahko tudi vidno zmanjša pojav gub. Večja ko je molekulska masa, težje prodre v globino kože. S tem se tvori površinski film, ki preprečuje izhlapevanje in izgubo vlage s površja kože.

Vsi Dermolab izdelki so strogo nadzorovani in testirani, tako da zagotavljajo učinkovitost in toleranco samih izdelkov. Testiranje je pokazalo vidne rezultate izboljšanja kože in varno uporabo izdelkov.

Dermolab ponuja celosten nabor izdelkov za nego in čiščenje kože v skladu s potrebami kože glede na starost. Tako lahko izbirate med različnimi linijami:

Vlažilna linija je posebej primerna za potrebe mlade kože. Skrbi za dnevno vlaženje, zaščito pred zunanjimi onesnaževalci in svež ter spočiti videz kože. Linija pomaga ohranjati najvidnejše značilnosti mlade kože: elastičnost, čvrstost in gladkost.

Linija za učvrstitev kože je formulirana za zrelejšo kožo, ki potrebuje dodatno hidratacijo, delovanje proti gubam in učinek liftinga. Linija pomaga učvrstiti kožo, vidno zmanjšuje prve gubice, kožo ohranja gladko, prožno in napeto. Dodan zaščitni faktor pa pomaga zmanjševati učinke staranja kože.

Linija proti staranju kože je primerna za zrelejšo kožo. Zagotavlja hidratacijo globokih tkiv in preprečuje izgubo tonusa. Obnavlja čvrst in napet videz ter poskrbi za zdravo in sijočo kožo. Povečuje prožnost kože in se učinkovito bojuje proti vidnim znakom staranja kože. Dodana je zaščita pred zunanjimi onesnaževalci in zaščitni faktor pred soncem.

Hialuronska kislina ni pomembna le za nego, ampak je pomemben korak tudi pri najpomembnejšem negovalnem koraku: čiščenju. Inovativna Dermolab čistilna linija ponuja celotno linijo produktov, ki odstranjujejo vse sledi ličil in očistijo nečistoče, ob tem pa so nežna in učinkovito skrbijo za ravnovesje kože.

DELITE
Pomakni se na vrh