Bližnjica do porjavele kože

Ste med tistimi, ki težko pridobijo barvo na soncu? Ali pa sploh še nimate časa za dopust? Potem lahko preizkusite izdelke, ki vam bodo pomagali do barve tudi brez sonca.

Samoporjavitvena meglica za telo

Frezyderm Bronze Water Color mist je sprej za samoporjavitev, ki naredi drobno meglico, ki koži daje naravno bronasto barvo. Že 24 ur po nanosu boste opazili razliko, meglica pa zagotavlja enakomeren odtenek kože v času zagorelosti. Vsekakor je z meglico lažje poskrbeti za odlično pokritost in enakomeren ten kot pa z običajnimi kremami za obarvanje. Meglica je primerna za vse tipe kože. Posebej za kožo svetle polti kot nadomestilo za uporabo solarija, kožo, ki je občutljiva za sončno svetlobo.

Kapljice za samoporjavitev

Kozmetika Biodroga ima v ponudbi kapljice za samoporjavitev, ki so odlične za pripravo na poletje ali podaljšanje obstojnosti poletnega tena po poletnem oddihu. Lahka formulacija z DHA (dihidroksiacetonom) in eritrulozo daje koži obraza, vratu in dekolteja brezhiben ten, ki ga ni mogoče razlikovati od naravno pridobljene porjavelosti. Dodatni negovalni učinkovini, aloe vera in pentenol, pomirjata razdraženo kožo in podpirata ravnovesje vlage. Svilnato nežna tekstura se enakomerno nanese, ne pušča sledi in madežev. Hitro se vpije v kožo in vas ovije s prijetno dišavo.

Naravno olje za sončenje in hitrejšo porjavitev

Naravna kozmetika Aromatica pa ne bo poskrbela za obarvanost brez sonca, ampak bo pomagala, da bo barva opaznejša. Olje torej poskrbi za hitrejšo, intenzivnejšo, privlačno zagorelost s čudovitim bronastim leskom. Dragocena naravna olja pa hkrati kožo negujejo in ščitijo kožo. Olje maline naravno ščiti pred soncem, macerata korenja in oreha ter kakavovo maslo pospešujejo temnenje in dajejo bronasto zagorelost kože, seveda pa to olje z naravno zaščito ne bo dovolj za zaščito sredi dneva, ko je sonce najmočnejše!

DELITE
Pomakni se na vrh