Zoran Predin se veseli delovnih počitnic

»Letos bodo končno spet delovne počitnice,« se je pohvalil Zoran Predin, ki je ves čas tako aktiven, da znajo njegovi glasbeni prijatelji potožiti, da jim kar nabije slabo vest.

Že vrsto let je Zoran aktiven na zelo različnih področjih in tudi območjih. Ni namreč več samo glasbenik, ampak tudi pisec, poleg tega ni priljubljen in iskan samo v Sloveniji, temveč po celotni regiji. Tako bo njegovo letošnje poletje zelo pestro, saj bo nastopal po Istri in na Rabu, z Lačnimi Franzi v Celju, s kantavtorskim programom pa v Kobaridu in Braslovčah.

Kot nam je povedal, bo dejaven tudi v literaturi: »Mongolske pege, prevedene v hrvaščino in kmalu tudi v srbščino, me bodo odpeljale v Zagreb, Hercegnovi, Prištino in Beograd ter na mednarodne knjižne festivale.«

Ob tem pa se pripravlja tudi na izid dveh albumov: slovenski Takšnih več ne delajo, z istoimenskim naslovnim singlom, in hrvaški z naslovom Gastarbajter trubadur, s katerega je že objavil dva singla, Bez tragova i sjene in Čarape ispod sandala. »Oba albuma sem posnel z odličnimi reškimi džezovskimi muzikanti, zbranimi okoli fenomenalnega bobnarja Tončija Grabušića,« nam je še povedal Predin.

DELITE
Pomakni se na vrh