Dvofazni serumi za vse potrebe kože

Nemška kozmetika Janssen Cosmetics, ki je že v devetdesetih letih zaradi sodelovanja s priznanimi dermatologi imela resnično inovativne učinkovine, se je v zadnjem času zelo posodobila, kar je opazno že na prvi pogled. Če je stari direktor prisegal na minimalistično embalažo, da bi tako poudaril povezavo s stroko, torej zdravniki, so novi lastniki vpeljali več barv in raznovrstnosti ne samo pri embalaži, pač pa tudi pri izdelkih. To je nadvse opazno pri treh dvofaznih serumih, ki so ustvarjeni za tako rekoč vse mogoče potrebe kože.

ROZA SERUM ZA GLAJENJE IN LIFTING: Dvofazni lifting serum s paracesom, arganovim oljem in kompleksom vitamina E zmanjšuje izrazne linije in spodbuja elastičnost kože. Serum je primeren za vse zrele in zahtevne tipe kože. Dvofazni oljni serum je idealen tudi kot dodatek za aktivne sestavine v celodnevni, nočni ali 24-urni kremi za nego kože. Ta dvofazni dvižni serum za glajenje kože z učinkovitimi sestavinami proti staranju, kot so para kresa, koren srebrne dlake trave in glicerin v rdečkasto rumeni vodni fazi vidno zmanjša linije izražanja in suhe gube. Arganovo olje in kompleks vitamina E v zlato rumeni fazi, ki vsebuje lipide, v tem času neguje kožo, tako da je opazno gladka in prožna. Rezultat: sijoče mladostna in sveža polt.

ZELENI SERUM ZA POMIRJANJE KOŽE: Pomirjujoč dvofazni serum z alantoinom, aloe vero in izvlečkom čaja zmanjšuje občutke napetosti in krepi naravno kožno pregrado. Tudi nemirna, živčna, občutljiva in obremenjena koža bo z dvofaznim oljnim serumom za pomirjanje doživela olajšanje in pomiritev. Dvofazni serum z alantoinom, aloe vero in izvlečkom čaja v zeleni vodni fazi zmanjšuje občutke napetosti in krepi naravno kožno pregrado. Dragocena olja, kot je mandljevo olje v rumeni fazi, ki vsebuje lipide, dodatno skrbijo za kožo in jo naredijo opazno gladko in prožno. Rezultat: regenerirana, enakomerno gladka koža.

MODRI SERUM ZA VLAŽENJE: Dvofazni ojačevalnik vlage s hialuronsko kislino in Hydro Skin Complexom zagotavlja intenzivno vlago in vidno učvrsti kožo. Vsa kožna stanja suhe kože, še posebno dehidrirane, imajo koristi od dvofazne oljne serumske hidratacije z dodatkom bistvenih vlažilnih dejavnikov. Ta dvofazni serum s hialuronsko kislino in Hydro Skin Complexom v modri vodni fazi blaži drobne gubice in gube. Dragocena olja, kot je olje jojobe v rumeni fazi, ki vsebuje lipide, dodatno skrbijo za kožo, zaradi česar je opazno gladka in prožna. Rezultat: sijoče mladostna in sveža polt.

DELITE
Pomakni se na vrh