Zlati pripomoček za lepši videz

Gua sha je tradicionalni pripomoček Azijk, s katerim si masirajo obraz, da gladijo gubice in naredijo limfno drenažo. Gua sha je lahko različnih oblik in materialov. Nataša Godler iz salona NatashaSPAce je med epidemijo, ko je imela zaprt salon, preučevala različne lepotne pripomočke in izboljšave in je tako svojim strankam že predstavila zlati serum in prehranske dodatke, zdaj pa še zlati gua sha N.79 fatale touch by Natasha, ki je edinstven zato, ker ima še mikrovalove, 24-karatno zlato prevleko in čisto posebno obliko, da se lahko prilagodimo različnim predelom obraza, pa tudi telesa.

24-karatna zlata prevleka je koži prijazna in omogoča dobro prevodnost. Rahle mikrotokove ustvarja solarna ploščica, vgrajena v masažni napravi, ki absorbira tako naravno kot umetno svetlobo. Masažna kroglica pospeši vpijanje kreme in serumov za nego obraza in predela okoli oči. Masažno območje v obliki črke V pospeši limfno drenažo in preprečuje povešenost, zabuhlost, suhost in utrujenost oči. Poleg tega ta del omogoča izvajanje liftinga kože obraza in vratu ter tako močneje poudari konture obraza.

Starodavni rituali s pridihom najnovejše tehnologije vas bodo osvojili na prvi dotik in pogled. Občutek na koži je naravnost božanski, kar lahko povemo iz prve roke. Pripomoček je na primer izvrsten tudi za masažo vratu – sama še nisem imela boljšega masažnega pripomočka za ta del, tako da je to edino, kar bi tudi v prihodnje uporabila pri bolečinah v vratnem predelu. Na obrazu pa v resnici hitro vidiš, kako koža pordeči, kar pomeni, da je bolje prekrvljena, kar je zelo pomembno, saj to pomeni, da bo posledično lepša, bolj sijoča. Pa tudi prijateljice so že opazile, da sem nekaj bolje videti, tako da vsekakor izdelek toplo priporočam.

Dodatne informacije najdete na natasha.si.

DELITE