EKSKLUZIVNO Tanja Žagar nam je zaupala podrobnosti o porodu in hčerki Marini

Prejšnji ponedeljek je priljubljena pevka Tanja Žagar rodila hčerko. »Tokrat je bila izkušnja drugačna, saj mi poroda niso sprožili, ampak so svoje naredili moji naravni popadki,« nam je včeraj zaupala pevka.

»Ob šestih zvečer me je Miki peljal na  pregled v porodnišnico, on pa odšel po opravkih. Pa so mi rekli, naj ga kar hitro pokličem, da pride nazaj. Tam nekje okrog sedme ure smo že šli v porodno sobo, ob pol devetih pa je priplesala na svet naša srčica Marina. Se je pa najina punčka odločila, da bo na svet priplesala teden dni pred rokom, ki je bil sicer 25. 7. In tako se je rodila 19. 7., točno mesec dni po rojstnem dnevu moje mame. Mami bi namreč praznovala 19. 6.,« je povedala Tanja, ki bi si seveda želela, da bi mama videla še svojo vnukinjo, vendar je žal pred dobrim letom umrla.

Seveda nas je zanimalo, kako se zdaj, ko sta že prišli iz porodnišnice domov, počutita Tanja in njena mala princeska: »Obe se počutiva super in imava že prave ženske debate, haha!«

In kako bodo preživeli poletje? »Seveda bomo šli tudi na morje, saj sva z Mikijem prepričana, da se bo morska deklica Marina tam počutila odlično. Vendar ne še takoj. Najprej bomo malo uživali doma, kjer smo zelo radi in kjer se naša družinica ravno tako počuti kot na počitnicah.«

Marine pa niso veseli samo njeni starši, temveč tudi njen starejši bratec. »Karlo je svoje nove vloge velikega bratca zelo vesel in mi ves čas želi pomagati in sodelovati pri negi sestrice. Hodi jo ljubčkat in božat in ji govori: ‘Lubica moja zlata … lepa si!’ Prelepo ju je opazovati in doživljati vse te nepozabne trenutke,« je še povedala srečna mamica.

DELITE
Pomakni se na vrh